Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam, hogy...

Hogyan vegyem rá magam, hogy megint elkezdjek tornázni?

Figyelt kérdés
Már lassan két hónapja, hogy elkezdtem fogyózni, eddig egész jól ment, már fogytam 7 kilót. Csak az a baj, hogy elfogott a lustaság és nem igazán tudom rávenni magam hogy tornázzak. mit csináljak? Talán változtatni kellene a tornán? Eddig Rubint Rékára tornáztam minden nap 80percet, de egy kicsit unalmassá vált. De nem szeretném feladni, még 7 kilót le akarok adni, de van egy olyan érzésem ez lesz a legnehezebb. Vkinek ha van vmi jó ötlete, annak nagyon örülnék.
2009. ápr. 19. 16:28
 1/2 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy furcsán hangzik, de alakíts ki magadban egy kis mazoizmust. Én szinte várom, hogy mikor gyötörhetem meg magamat egy edzésen. :D A másik fele a pozotív visszacsatolás. Minden kis fejlődésnek örülj. Ne úgy gondolj az edzésre, mint egy kötelességre, hanem úgy mint egy szabadidős tevékenységre, szórakozásra. Ha megkérdezik mi a hobbid, a tornát is sorold ebbe a kategóriába.

Az edzéseken add mindig a maximumot, hogy elégedett lehess magaddal, akárhogy is ment. (A testmozgás sok endorfint eredményez.) Fontos, hogy legyen változatos programod, az unalom öl.

Régen a lusta kategóriába tartoztam, de ezeket a gondolatokat kialakítottam magamban és szép lassan igazi sportszerető lett belőlem. Még mindig hajtom magam, belelovallom magam az edzésekbe. Nem todom teljesen leírni milyen ez az érzés, de biztosíthatlak, SZUPER. Csak ne add fel!! Sok sikert!!!

2009. ápr. 19. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak RR-nak több videói,próbáld ki azokat,ha akarod,küldök linkeket,így meg se kell venned.

Az is jó,ha vásárolsz valamilyen neked nagyon tetsző edzőtermi ruhát,vagy edzőcipőt,amit ugye tornázáskor használhatsz csak.

2009. ápr. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!