Ha meglátnál a strandon rosszul lennél?
Már fogytam 8 kg-ot. Tudom, hogy még sokat kell... Hány kilónak nézel? 170 cm vagyok. Május óta diétázom, futni járok, szoktam otthon is tornázni, de valahogy olyan lassan fogyok, el vagyok keseredve.. 4 hónap alatt 8 kg nagyon kevés, meg se látszik :(
hasonló alakom van 175 cm-hez, úgyhogy arányokkal számolva olyan 70-75 kg lehetsz. szerintem 5 kilót kéne még fogynod, max 10-et és jó lesz.
és nem lennék rosszul, biztos láttál már 60 éves 100 kilós lógómellű néniket bikinizni... na, attól vagyok rosszul :D
Húha, valószínűleg ez a rendszertelen életmód nem segít rá a dolgokra... :S
Próbáld ki, hogy éhgyomorra mindig valami zöldteát, gyógyteát iszol, és gyümölcs/zöldséglét, ezek tisztítják a beleket, könnyebben mehet tőlük a fogyás.
Hát nem tudom, lehet az én látásmódommal van a baj, de szerintem 5-6 kg-nál abszolút nem kell többet fogynod.
Az alakod nagyon szép arányos és nőies. Nekem nem tetszik az a nagyon vékony divat, ami ezen a fórumon hódít pl.
Az izmos nők meg pl. taszítanak :P
"Lehet, hogy nem jól csinálok valamit!"
vagy ők nem csinálnak jól valamit...
utsó: teljesen ízlés dolga, én a lapos hasú szálkás, izmos nőket szeretem, akik feszesek. ugyanígy van nő aki szereti a mackós pocakos pasikat, meg van aki a kidolgozott testű kockás hasú izmos sportos srácokra bukik. ennyi a képlet:)
Na te most majdnem úgy nézel ki mint mikor én kezdtem a fogyit én is 170cm vagyok és kb 80kg-nak tippellek. Amúgy nem viszes mert arányos vagy.
De hajrá sok kitartás és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!