Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valószínűleg hízásra fognak...

Valószínűleg hízásra fognak kényszeríteni?

Figyelt kérdés
Most voltam pszichiáternél,mert elküldek.Azt mondta erőteljesen kezdme érinteni az anorexia nervosat.Addig ameddig nem mentem el vérvételre és szívvizsgálatra orvos haza sem engedett.Most vagyok 173 cm és 54.5.December óta nem volt menstruációm,megkérdezte hány kilós voltam amikor még volt.Akkor valószínűleg addig vissza kell majd hízzak ameddig volt még mensim?
2011. aug. 30. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az alacsony testzsírt vitatnám.

Az anorexiások izomtérfogatot szoktak leadni-kívül-belül-,zsírt is persze,de az izom-zsír arányuk az ami nagyon nincs egyensúlyban.

Egy átlag anorex testzsírja 28-35%-elhízás kezdete-között szokott lenni a rendkívül kevés izom miatt.

Aki meg már abban a stádiumban van,hogy látszanak a bordái,lapockacsontjai,ők kórházi esetek már.

2011. aug. 30. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tessék sportolni és mellette többet enni!

Én 173cm vagyok és 56 kg, ebben nincs nagy különbség köztünk. Viszont nekem semmi bajom! Sőt!

De én mozgok és eszem rendesen (olykor igen csak sokat :)).

2011. szept. 2. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te reklámozod magad??? Mikor szoksz már le róla? Ennyire kell, hogy hogy figyeljenek rád idegenek?
2011. szept. 2. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
160 cm vagyok 41 kg 21 evesen...szinte semmit nem eszem megse jott ra senki h ez talan anorexia. egyedul lakom. az en menszim sem jott meg kb egy evig ezert a nogyogyasz fogamzasgatlot irt fel. igy megjon de eleg gyengen. hetente 3x jarok konditerembe kb masfel orat. rettegek az elhizastol:(( kegyetlen igy elni. a bordaim s a medencecsontom epp h at nem szurja a bort. es az a szomoru h nekem igy tetszik..
2011. szept. 2. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Én is hasonló cipőben járok mint te, csak én 166 cmhez vagyok 45 kilo. Nincs mensim, nem is akarom hogy legyen.

Fikázzanak a többiek most ezért a kijelentésért, ám legyen...

DE!

Te is tudod a következményeket (remélem). Addig ugyse tudnak egészséges súlyban tartani amig te nem akarod, csatáid lesznek magaddal a külvilággal, míg az agyad és a lelked fel nem mondja a szolgálatot.

Nekem is vannak játszáim a külvilággal, képes vagyok hajnali 3kor felkelni tornázni 2 órát, hogy a cslád ne lássa..

Viszont TE gondolj arra hogy boldog akarsz lenni,és szép akarsz lenni, és sikeres. Ehez kell ám egy normális, egészséges súly is,mert az agyad és a lelked is csak így képes normálisan működni.

Ha az anorexiád oka csupán a kinézet, és igazából szeretsz enni, meg minden, sürgősen egyél! Ha meg undorodsz a kajától, és félsz enni mert "dagadt" leszel, akkor meg kell a pszihiáter segítsége is.

Ne mássz mélyebbre, a csúcshoz nagyon közel a szakadék..

(egy lány aki lassú öngyilkosságot követ el...)

2011. szept. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!