Valószínűleg ez így jó ugye? :D
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék főleg a hasamból és a combomból :D
ma vettem keserű sót, megittam ugye attol megy a hasam,azért vettem h kitisztuljak. + vettem 30 days-t.
ez igy jó ?:D persze diétázom és tornázok minden nap ((: de szerintetek igy van eredménye ?:D használta/ja valaki a 30 days-t? :'D vélemények jöhetnek :D bunkók kíméljenek :D köszönöm :D
2011. ápr. 6. 21:39
1/4 anonim válasza:
Ejjél sok alvásra ne számíts.:))))))))))
2/4 bix válasza:
a hashajtó akkor jó ha esélyt sem akarsz adni a szervezetednek hogy feldolgozhasson bármit is ami hasznos lenne neki...szemét kajára tökéletes hiszen nem szívódik fel a vagon szénhidrát, de így a vitaminok, nyomelemek, és egyéb hasznos dolgokat is küldöd a lefolyóba... hogy ez mennyire tesz jót? gondolom kitaláltad mostanra. ennyire nehéz összerakni egy értelmes, egészséges, hosszútávon is tartható étrendet, amivel stabilan lehet fogyni és utána azt tartani is? értemé én hogy tavasz van és menni kell a strandra, de ez így nem sokat ér
3/4 anonim válasza:
szerinted ha hashajtóval meg 30 days-el le lehetne fogyni, lennének kövér emberek? mert szerintem nem
4/4 anonim válasza:
sok biciklizés, és jótanács, vagy sokszor egyél keveset, vagy ha ezt nem tudod megtenni, mondj le a reggeliről és az édességekről, a hashajtó csak akk megoldás, ha ésszel szeded, szal nem mindennap, csak amikor van időd legalább egy órát sportolni és ha elmúlt a hashajtó hatása, egyíél vmi egészségeset, ez lehet gyümölcs, zöldség, de még a gyrostól semi tiltalak, mert abban is jórészt sovány hús és zöldség van, sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!