Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a halálba lehet, hogy...

Hogy a halálba lehet, hogy nem fogyok semmit?

Figyelt kérdés

Diétázom, ero 1500 kcal-nál soha nem eszem többet, és sz* r kajákat sem. Ergo semmi fehér lisztes, cukros, túl zsíros/olajos dolgot. Teljes kiőrlésű lisztes/zabpelyhes dolgokat is csak koradélutánig eszem, és nem sokat. Tehéntejből házit veszünk, de azt mindig 50% vízzel iszom, és abból sem sokat. Eszem gyümölcsöket, zöldségeket is rendesen, tejtermékeket, tojást. És mindig előre összeírom, hogy másnap mennyit egyek, hogy nem menjek 1200-1500 kcal fölé. Szóval nem zabálok, de nem is éheztetem magam. Ezenkívül van kétnaponta két órát mozgok (egy óra bicikli+egy óra Rubint Réka), vagy egy órát mindennap naponta. Ez megy már több, mint két hete, és eddig SEMMIT nem fogytam. Mérlegelni nem szoktam magam, de ránézésre is. Komolyan, lassan olyan dührohamot kapok, hogy kiugrom a hetedikről. Miért van az, hogy valaki este kocog 30 percet, meg mondjuk eldönti, hogy nem eszik cukros kajákat, és egyből elkezd fogyni. És nem csak az ilyen 100 kilósok, hanem vékonyabbak is. Ez halál igazságtalan, és legszívesebben dacból telezabálnám magam, de nem teszek, mert utána gyűlölném magam. De ezzel sem megyek semmire. de akkor HOGY A FENÉBE FOGYJAK LE???

19/L, 165/68-69

2011. aug. 28. 17:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ez valóban egy lightosabb étrend volt (a mai), általában valami szénhidrátot (pl. barnarizs) eszek köretnek ebédre.
2011. aug. 28. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor jelentkezz a NASA-nál mert te egy UFO vagy aki a fényből nyeri az energiát -.-"

Azért még annyi hogy próbálj meg vizethajtani,van vízhajtó tea vagy igyál !főzött kévét,ne instantot.

Nekem 2kg is le szokott menni és látványra is sokkal szálkásabb vagyok.

2011. aug. 28. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a komikat,de hiába az 1500kal,az összetétel a nem mindegy.

Ha főleg szénhidrátból áll,akkor simán lehet ez.

Az 1500kalból-ha 70 kiló vagy-legalább 140g fehérje legyen.

Minden étkezésedben legyen fehérje.

Itt egy mintaétrend a súlyodhoz,kb-ra így építsd fel az étrended-

[link]

2011. aug. 28. 20:15
 14/17 A kérdező kommentje:
ezt már én is néztem. nem a CH dukál az étrendemben. amúgy sajno suli melkett esélyem sem lesz olyan kiegyensúlyozottan tápláljozni, mint amilyen ez a mintaétrend. amúgy köszönöm:-) azt hiszem nagyon szigorítani fogok:-(
2011. aug. 28. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
nem ertem 1 het alatt miert varnak csodat az emberek. raadasul nem is mered magad.honnan tudod hogy nem fogytal. csinald ezt 1 honapig es akkor nezd meg az eredmenyt.
2011. aug. 28. 23:45
 16/17 Ivan Iljics válasza:

Két hét és hisztizel?

Anyám három hónap után fogyta az első kilót. Utána rohamosan fogyott amíg be nem állt egy szintre. Egyébként a véleményem:

"Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!"

2011. szept. 17. 16:40
 17/17 A kérdező kommentje:
attól, hogy egy online kalkulátornak ez a "véleménye", még igenis sok felesleg van rajtam, egyáltalán az ideális kategóriába tartozom. Amúgy azóta fogytam 6 kilót, majdnem egy hónapja írtam ki a kérdést.
2011. szept. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!