Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tulsulyos lany vagyok es...

Tulsulyos lany vagyok es tanacsot szeretnek kerni ebben jaratos es tapasztalt emberektol hogy hogyan fogyhatnek le?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok 170cm es 95kg...tanacsot szeretnek kerni hogy milyen dietaba vagy fogyokuraba kezdjek ami biztosan hatasos lessz mit sportoljak es napi mennyit?..konyorgom segitsen valaki:-<.nem 2 het alatt szeretnek lefogyni de azert evekig sem szeretnek monoton eletmodot elni....a szuleimre ebbol a szempontbol nem szamithatok..dokihoz mar ugysem visznek mert remenytelen esetnek tartanak. elore is koszonom a normalis es segitokesz valaszokat.
2011. aug. 26. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ehetsz péksütit, de ne abból álljon a napod és délelőtt fogyaszd, pl egy kakaós csiga kb 265
2011. aug. 27. 09:45
 12/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen az eddigi valaszokat:-)
2011. aug. 30. 21:31
 13/13 anonim válasza:
Látom, hogy ez egy ősrégen feltett kérdés, de kíváncsi lennék az eredményre! :)
2015. aug. 30. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!