Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg "büntetlenül" lehet...

Tényleg "büntetlenül" lehet enni a Norbi-féle péksüteményeket?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondoltam, hogy mértéktelenül, hatalmas mennyiséget. Mit lehet tudni ezekről a péksütikről? Tényleg nem hízok tőle? Nekem ugyanis ízlik, laktat is, de hát a bűntudat, a kalória...
2009. ápr. 17. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, amennyit én tudok ezekről a sütikről az az, hogy tényleg nem hízlalnak. Persze, itt zs figyelni kell a mennyiségre. Sajnos kalóriértékeket nem tudok mondani, mert az még nincs feltűntetve, de azt mondták, az is meg lesz. A süütikről azt kell tudni, hogy ezek egy speckó lisztből készülnek, amely 95%-ban fel nem szívodó szénhidrátot tartalmaz. Norbiék ezt a lisztet egy kicsit hígitják, mert különben annyira kipucolna, hogy megennéd és már jönne is ki.:D Én is szeretem ezeket a sütiket, amikor csak tehetem, veszem a fáradtságot és veszek néhányat. Mondjuk nagyon nehéz megállnom, hogy ne sokat, mert tényleg nagyon finomak!!! És igen, nem hízlalnak, úgyhogy amikor Update sütit eszel, nehogy bűntudatod legyen!!!!!:D:D Norbinál különben sem a kalória a lényeg (mondjuk ha fogyózol a napi alapanyagcserédnél többet ne egyél), hanem az ételek minősége.

2009. ápr. 17. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol tudtok ilyen péksütiket venni?
2009. ápr. 17. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Norbi.hu-t, ott fenn vannak a címek. Én az Oktogonnál szoktam venni, mert ott nagyon kedvesek, és van mindig választék bőven. De már a Westendben is van.:D
2009. ápr. 17. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Én a Lehel piacon szoktam vásárolni (a Váci út felőli oldalon).

A kalória (és egyéb adatok, pld.: szénhidrát, fehérje, zsír) feltüntetése tényleg jó ötlet lenne, bár nem számolom szigorúan a kalóriákat, csak jó tudni nagyjából,hogy mi fér bele a napi keretbe.

2009. ápr. 18. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!