156 cm hez milyen az ideális testsúly? :D
Figyelt kérdés
én 52,3 vagyok...fogyókúrázzak még?2011. aug. 25. 00:03
11/19 anonim válasza:
én 153 vagyok és nekem volt (sajnos volt) az ideális a 45kg... szerintem egy 48-50 tökéletes.. tudom hogy mások szemében ez ilyesztően kevés, de ez nem túl kevés a mi magasságunkhoz képest (még egészségügyileg sem).. de csak hogy vlmi pozitívat mondjak, most 53 kg vagyok és 90-60-80 helyett 90-70-90 vagyok és kárpótol a nagy feszes cickóm :D
12/19 anonim válasza:
Latom mindenki egyetert velem a 45 kg os sulyrol!
En is ekkor ereztem legjobban magam!
Latom vagyunk joparan ilyen poni kategorias meretekkel:P jo latni:)
Es akkor hajra csajok! Kitartast a 45 kg eleresehez!
13/19 anonim válasza:
één imádom az alacsony lányokat
valakiis merkedne velem? :)
14/19 anonim válasza:
szerintem nem vészes
én 165cm vagyok és 45 kilo de szerintem te olyan 46-50 között jó lennél
15/19 anonim válasza:
Szerintem még leadhatsz pár kg-t. Én 157 cm vagyok, 47 kg, és kicsit husisnak érzem magamat. Egyébként amikor 156 cm voltam, akkor 43 kg volt a súlyom :)
16/19 anonim válasza:
Hát te eszméletlenül idióták vagytok! Azért vagytok löttyedtek,mert nem tudtok fogyókúrázni-.- tökéletes lenne ez a súly a magasságodhoz,ha nem lennél plötyi
17/19 anonim válasza:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:58
165 cm-hez 45 kiló? o.O Az hihetetlenül kevés!
18/19 anonim válasza:
hát nem vagy kövér de néhány kilót leadhatsz ha akarsz. de ne vidd túlzásba!
19/19 anonim válasza:
155-160 körül vagypk(nem tudom a pontos magasságom :D), és 47 kg vagyok.Elég az a testsúly, ami nekem is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!