Ha valaki 75 kg, akkor letud fogni 55 kg-re?
Figyelt kérdés
MEnnyire nehéz? Hogyan fogjak hozzá? 175 cm vagyok, elvileg 57 kg-nek kéne lennem, de én 55 szeretnék!!!.. nagyon akarom..!! de nem tudom hogyan fogjaak hozzá, és mennyi ideig tarthat? légyszii segítseteeeek :((((( 14L2011. aug. 24. 22:03
1/3 anonim válasza:
le..de szerintem 60 is elég sovány
2/3 anonim válasza:
számíts rá egy bő fél évet.ne akarj hirtelen sokat fogyni. ha eddig nem sportoltál akkor iratkozz be valami sportra ami heti 3-4 alkalommal van. emelett persze otthon is tornázhatsz vagy elmehetsz futni, a lényeg hogy mozogj sokat. ami a diétát illeti még növésben vagy szóval okosan kell csinálni.jó lenne egy dietetikussal beszélni. a lényeg hogy egyél kevesebb szénhidrátot, ha lehet kerüld a cukrot és a fehérkenyeret, pékárukat. naponta egyél többször keveset de ne nassolj.ne igyál cukros üdítőket viszont igyál sok vizet. sok zöldség, gyümölcs.
3/3 fviktória válasza:
hát le tud fogyni még 25-re is
ne zabálj és sportolj rendszeresen az biztos segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!