3 kg mínusz karácsonyig, hasonló étrenddel? Nem akarom nagyon drasztikusra fogni, a feleslegem tényleg nem sok, csak picit "zavaró".
R: 1 szelet rozskenyér, 2-3 szelet csirkemell sonka, paprika, paradicsom, 1 pohár zsírszegény tej.
T: 1 pohár kefír v. házi gyümölcsjoghurt (joghurt+gyümölcs turmixolva)
E: Valamilyen leves (kihagyhatatlan!), barna rizs, párolt csirkehusi, zöldségek, vagy főzelék (feltét: olaj nékül sült virsli, v. pár szelet párizsi, v 1 db fasírt pogácsa)
U: friss gyümölcs vagy gyümölcsturmix (cukor nélkül)
V: paradicsomos halkonzerv 1 szelet rozskenyérrel, v. párolt husi, zöldséggel, v. körözött (zsírszegény túró, kefír, fokhagyma, fűszerpaprika, só)+ főtt tojás.
Ital: víz, tea (cukor nélkül), 1,5 °%-os tej.
És vasárnapi ebéd mellé 1 szelet süti. :)
Mit gondoltok? Tényleg nem akarom nagyon drasztikusra fogni, 52 kg vagyok a 157 centimhez, eddig mindig 48 voltam, és sosem diétáztam. Csak volt egy műtétem, két hónapig semmit nem tudtam mozogni, szinte csak feküdtem, ennek tudom be a pár plusz kilót. Mondjuk szerencsére már egyre aktívabb vagyok, sokat sétálok és heti 2x2 órát úszom.
Véleményeket várok!
22/L
Én azt gondolom, hogy ezzel az étrenddel még több is lemehet, de a 3 kg meglesz. Nagyon ügyes vagy.
Csak egy megjegyzés: a főzelék nem túl jó, mert szarrá főnek a zöldségek és tönkreteszed a liszttel. Inkább párolva vagy nyersen edd. Persze, ha néha megkívánod, akkor megeheted, csak legyél tisztában vele, hogy nem olyan jó, mint másképp elkészítve.
Köszi az eddigi válaszokat. Örülök, hogy nagyjából jól csinálom. A főzeléket nagyon-nagyon szeretem, hiába tudom, hogy a zöldség párolva sokkal egészségesebb. De annak nincs főzelék-íze. :)
Még ami kimaradt: a rántotta is nagy kedvencem, persze csak pár csepp olajon sütve, és zöldségekkel, kenyér nélkül. Esetleg egy vékony szelet sajttal. Az is jó, nem?
Igazából semmi finomat nem akarok nélkülözni, mert imádok enni, csak ésszerűen próbálom összeválogatni a dolgokat. Szerintem ez így betartható, mert eléggé tápláló menü, így a nap végén sem vagyok éhes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!