Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 1X (~40perc) iskolai...

Heti 1X (~40perc) iskolai úszással mennyit lehet fogni?

Figyelt kérdés
Ebben az évben heti 1X a sulival úsznunk kelessz, azérdekelne hogy ezzel mennyit lehetne fogyni? +Melette napi 2X-3X eszek épp annyit h elég legyen...
2010. szept. 7. 19:45
 1/4 anonim válasza:
41%
Úszással garantálom, hogy semmit nem fogysz, heti 5-tel se nagyon, nem, hogy eggyel.
2010. szept. 7. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
semmit. heti egy úszás max egy kis átmozgatásra elég.
2010. szept. 7. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
fogyásra úszás nem a legalkalmasabb.. a vízben könnyű mozogni..
2010. szept. 7. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a mozgáson múlik. A kaján múlik 70%-ban a fogyás! DE! Én anno amikor elkezdtem fogyózni, az első két hónapban csak úsztam. És fogytam is. Persze a a kajára is figyeltem, és én heti 3x-4x úsztam egy órát! Utána azért kellett más sportra váltanom, mert nem mehettem egy betegség miatt vízbe.

Szóval nem rossz az úszás, ha eleget és elég ideig úszol, de a heti 40 perc az kevés!

2010. szept. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!