Heti 3-5x-i úszás (kb 1 óra) elég lesz a fogyáshoz? Meg persze odafigyelek az evésre is.80/175
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:58
11/14 anonim válasza:
"Sokan úgy gondolják, hogy az úszás hizlal, helyesebben hogy amellett nem lehet fogyni. Kétségtelen tény, hogy úszás hatására jelentősen fokozódhat az éhségérzet, ill. a telítettség-érzet sokkal később következik be. Mindennek az az oka, hogy az úszáshoz meglehetősen sok energiára van szükség, óránként 500-700 kalóriát is felhasználhatunk. Mindebből adódóan az úszást nyugodt szívvel lehet a fogyókúrás programba illeszteni." (Dr. Boros Szilvia)
Nem azért, de én nem láttam még se deszka (no izom), se dagadt versenyúszót... Szerintem akkor is jó...
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, végre egy normális válasz :)
2011. aug. 24. 14:35
13/14 qaí válasza:
ember nézzétek már meg az úszókat hogy néznek meg nulla háj csupa izom
14/14 qaí válasza:
na még írni sem tudok :) szal mindenképp jó választás, a futás szétbassza a térded (az enyémet már kikészítette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!