Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy héten többször is, ha...

Egy héten többször is, ha egész nap csak kb 2 kg gyümölcsöt (pl. ma szőlőt) ettem, attól hízhatok?

Figyelt kérdés
Nem elmondani, hogy kell enni fehérjét stb, kérlek a kérdésre válaszoljatok (!). Ha csak gyümölcsöt eszem, attól hízhatok? (Tudom hogy kell a vitamin, hús, stb)
2009. ápr. 16. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Persze hogy elhízhatsz. A szőlő pl. tele van cukorral. Ugyanúgy, ha egész nap banánt eszel, attól is csak hízni fogsz. Próbálj utánaolvasni, hogy mi is az, amit eszel! Az alma is gyümölcs, meg az avokádó is, 1 kiló alma mégsem egyenlő 1 kiló avokádóval. Nem bántani akarlak, de nehéz lesz fogyni ha nem vagy tisztában, mi mit tartalmaz!
2009. ápr. 16. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem almából sokat megehetsz,jó bár abból sem kilószámra.De a banán,szőlő,ilyenekkel vigyázz...
2009. ápr. 16. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, mint állat :(

Főleg, ha ilyen tömény cukor cuccot eszel mint a szőlő.

Csinálj néha egy-egy almanapot:)

2009. ápr. 16. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

én is tartok gyümölcsnapokat mint ma, és ettem almát-narancsot-és banánt. Nem hiszem hogy attól a 2 banántól fogok elhízni, előtte keményen minden nap csokit, meg minden édességet ettem (67-ről 63-ra fogytam!!!), akkor ez kevésbé árt

amúgy azt tanácsolnám, ha engedik az anyagiak, készíts gyümölcssalátát! Tesóm múltkor olyan finomat csinált, volt benne ananász (ettől volt igazán ízletes), zöldalma, eper, banán (kevesebb)...talán ennyi, de ízlés szerint bővíthető!!

de tény, hogy azért az ilyen hogy szőlő jobban hízlal, úgyhogy ha 2kiló gyümölcsöt eszel, annak nagy részét ne ez tegye ki!

2009. ápr. 16. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyoldalu táplálkozástól lehet hizni csak igazán,mindegy hogy csak gyümölcsöt,vagy kenyeret eszel.. Abban egyetértek ,hogy nem napi két banántol,vagy egy fürt szőlőtől fogsz elhizni,ha egyébként normálisan étkezel.(tehát nem CSAK banánt,vagy egyéb gyümölcsöt)
2009. ápr. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!