Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud mondani Diétás...

Den2000 kérdése:

Valaki tud mondani Diétás étrendet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz? 90 napos, kéthetes bécsi, norbi update, vagy csak ésszerű elvek?

Én azt mondanám, hogy hat után ne vacsizz, napi ötször egyél keveset, szénhidrátot csökkentsd, de ne iktasd ki teljesen. Javaslom a szénhidrát csökkentett kenyér v. liszt használatát.

Sok gyümölcs, de ne estére. Zöld köret a hús mellé krumpli vagy rizs helyett.

Inni csak vizet vagy gyógyteát, ha kávés vagy, akkor azt édesítővel, sovány tejjel.

Kenyeret egy pár héti helyettesítheted hamlettel, vagy szénhidrát csökkentett kenyérrel.

Jó fogyást!

2011. aug. 23. 13:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia köszi hogy irtál! Azért szeretnék elkezdeni fogyózni mert felszedtem pár kilót és érzem hogy nehezebben mozgok és le szeretném adni!
2011. aug. 23. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem sokat segített ha este 6 óra után nem ettem de ha bírod akkor már 4 -től ne egyél. én így het 4 kg- tól szabadultam meg.ja és még valami! ha érzed hogy éhes vagy ne menj rögtön enni, hanem igyál meg 2 dl vizet... sokat segít, sok szerencsét!
2011. aug. 23. 14:20
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. aug. 23. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Reggel simán ehetsz kenyeret(inkább tk. legyen) vagy zabpelyhet, ha szereted. Napi ötször egyél keveset. Ebédre én azt eszem, ami van otthon, csak kis adagot, és cenzúrázva (sültkrumpli helyett rizs pl.) Vacsira csak fehérjét egyél, hús, hal ,tojás, túró ilyesmi. Enni lefekvés előtt 2-3 órával kell, a 6 után nem evés marhaság, a 4 utáni meg főleg.
2011. aug. 23. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
lifetilt blog, ott van egy rakat tanács
2011. aug. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!