Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A súlyzózás is égeti a zsírt...

A súlyzózás is égeti a zsírt a felsőtestről is? (Kar, mell stb. )

Figyelt kérdés
(Napi 1 óra , 30 perc az egyik kézzel, 30 pedig a másikkal)
2011. aug. 22. 00:16
1 2
 11/16 bix ***** válasza:
az hogy TE honnan SZERETNÉL jobban fogyni az irreleváns ahogy le lett írva. az a te vágyad, álmod, óhajod. a szervezeted meg onnan fog bontani zsírt ahonnan ő akar. a felső test edzése kifejezetten jó ötlet, de ezzel nem fogod se gyorsítani, se hatékonyabbá tenni a felső testedről való zsírégetést
2011. aug. 22. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi az hogy félóra egyik kéz, fél óra másik? Ez nem súlyzózás, hanem súlyzóval bohóckodás. Ha a diétád is ilyen szintű, akkor sok szerencsét, szükséged lesz rá.
2011. aug. 22. 11:24
 13/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:24

Valahol muszály elkezdeni, elsőre nem birok lenyomni ennyi időnél többet.

A diétám meg ezek szerint nem olyan szintű , mivel 17 kilót fogytam vele.

2011. aug. 22. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:

nyilván a diétád minőségére volt célzás. 17 kilót agy nélkül is lehet fogyni, csak nem kell enni. a lényeg azon van, hogy mennyit fogysz zsírból, és mennyit izomból. a végén milyen általános állapotban lesz a szervezeted, milyen a testkompozíciód.

30 perc pedig elég egy karra, sőt szerintem úgy értették, hogy sok is. a súlyt kéne belőni, nem az időt emelni 1 órára.. meg persze jó gyakorlatokat végezni.

2011. aug. 22. 11:41
 15/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:41

Jó. Biztosan lehet agy nélkül is ennyit fogyni. De én nem úgy tettem . :)

2011. aug. 22. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:

:)

akkor edzés részre is "gyúrj rá" terheld az izmaidat, de ha 10 kilóval már megy fél óráig, akkor menj feljebb.

gondolom edzésterv vagy hasonló van. ne az ismétlés legyen sokszáz, hanem rendes szériákat tarts, és ha módod van rá, akkor a képességeidnek megfelelő súlyokkal! szerintem én nyomnék bicepszet, tricepszet 10 kilóval, pedig én nem használtam már a súlyzóim hmm.. nos rég, én már csak egykezű fekvőre vagyok ráállva :D

akkor érthető a többiek kritikája? az is lehet, hogy alaptalan, mindenesetre azért írták(tuk), hogy neked jobb legyen. ezért írom mégegyszer az edzésterv fontosságát.

:)

2011. aug. 22. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!