Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem eszem egyáltalán...

Ha nem eszem egyáltalán kenyeret csak gyümölcsöt, zöldséget, müzlit és sovány húsokat valamint napi 0,5-1 órát sétálok, akkor van esélyem 5-6 kg fogyni ezzel a módszerrel? Illetve mennyi idő alatt sikerülne ennyit leadnom?

Figyelt kérdés

Amúgy 175 cm magas vagyok, kb. 70-2 kg.

Előre is köszönöm a válaszokat.

19/L

2011. aug. 21. 19:41
1 2
 11/16 hollófernyiges ***** válasza:

Egy óra sétával kb fél tábla csokinyi energiát égetsz el.

[link]

2011. aug. 21. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért ne ennél kenyeret,persze ha szereted? Mitől olyan mumus a kenyér? Egy nagyobb szelet kenyérben kb 100kcal van és azzal legalább jól is laksz. Mintsem elrágcsálsz pár abonettet,kalóriában ugyan ott vagy és ráadásul pocsék az íze.
2011. aug. 21. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én írtam azt, hogy ússz.

Én nem helyettesítem a kenyeret ilyen szirszarokkal, mint abonett vagy hamlet, egyszerűen nem eszem.

A futáshoz mondjuk jó futócipő kell, meg terep, ahol lehet futni. Nem tudsz valakitől kölcsönkérni biciklit? Vagy barátokkal néha-néha elmehetnél a konditerembe.

2011. aug. 21. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbben is lehet,mint hogy megvonsz magadtól mindent egyik napról a másikra.

Számold ki a napi kalóriaigényed,vonjál ki belőle 4-500kalóriát-ezzel létrehozod a kalóriadeficitet-és vigyél be legalább napi 100g fehérjét és legalább 5 étkezésed legyen.

Kocogj,vagy ugrókötelezz másnaponta fél órát kezdésnek.

Ennyi.

Persze ha nincs kedved kalóriát számolni és mérleggel kimérni a kaját-1perc fáradság kb-,akkor marad a jó öreg femina.hu idióta önpusztító tanácsai,meg a szomszéd nénik tuti receptjei:).

2011. aug. 22. 00:33
 15/16 Manyica válasza:
Szerintem bárki bármit mond, ez már jó kiindulási alap! Ha kicsit változtatsz az étrendeden, nem kell mindenre nemet mondani, de figyelni kell az adagokra és persze hogy mikor eszed, este hat után már nem túl szerencsés, ha figyelsz a vízbevitelre és a mozgásra (szerintem egyébként séta is lehet, talán egy kicsit gyorsabb tempóban, de gondoljatok bele, már az is több, mintha semmit sem csinálni), akkor öt hat kiló le fog menni egy idő után, persze nem két hét alatt.. arra kell figyelni, hogy mindig észben legyen, amennyi idő alatt feljött ez a pár kiló, sajnos valószínűleg dupla annyi idő kell ahhoz, hogy le is menjen. sok sikert mindenesetre, kitartást ha még fennáll a probléma, de remélem azóta sikerült leadni azokat a kilókat :)
2013. jan. 21. 14:27
 16/16 anonim válasza:

Én egyik napról a másikra vontam ki, és egyáltalán nem hiányzik!

Persze nekem volt már olyan is, hogy egy hétig nem ettem húst -egyszerűen nem kívántam.

Ma kb. 2 hét elteltével 3 szem krumplit ettem (sütőben sült hurkával együtt -tehát valami íze lett), és valahogy nem jön be, pedig régen éltem-haltam érte.

Én minden délben nyers vagy párolt zöldséget eszek, vagy grillen sütött gombával, vagy főtt tojással, virslivel,csirkével (pl. két tojás, egy pár virsli, 1 db csirkecomb)

szoktam abonettet enni, ott veszem ahol a legkisebb is számít. Van íze.

De ehetsz natur joghurtot gyümivel, vagy ha édesség, akkor norbi puding.

Amúgy nem szoktam norbis termékeket enni,de ezt szeretem (igaz mást nem is kostóltam tőle).

A sétához meg annyit, hogy mikor edzeni jártam tempós sétával 40-45 perc alatt lement 650 kalória is. És ez csak a séta!!

Ezután jött az izommunka rész: felülések, kitörések, kar és láberősítés.

Sajnos ezekhez jó a speckós gép, ami otthon nincs,de kitörés és felülés neked is megy, ill. ásványvizes palackot megtöltesz valamivel ami súlyt ad neki, akkor máris van kézi súlyzód! :)

2013. máj. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!