Ha nem eszem egyáltalán kenyeret csak gyümölcsöt, zöldséget, müzlit és sovány húsokat valamint napi 0,5-1 órát sétálok, akkor van esélyem 5-6 kg fogyni ezzel a módszerrel? Illetve mennyi idő alatt sikerülne ennyit leadnom?
Amúgy 175 cm magas vagyok, kb. 70-2 kg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
19/L
Egy óra sétával kb fél tábla csokinyi energiát égetsz el.
Első vagyok, én írtam azt, hogy ússz.
Én nem helyettesítem a kenyeret ilyen szirszarokkal, mint abonett vagy hamlet, egyszerűen nem eszem.
A futáshoz mondjuk jó futócipő kell, meg terep, ahol lehet futni. Nem tudsz valakitől kölcsönkérni biciklit? Vagy barátokkal néha-néha elmehetnél a konditerembe.
Egyszerűbben is lehet,mint hogy megvonsz magadtól mindent egyik napról a másikra.
Számold ki a napi kalóriaigényed,vonjál ki belőle 4-500kalóriát-ezzel létrehozod a kalóriadeficitet-és vigyél be legalább napi 100g fehérjét és legalább 5 étkezésed legyen.
Kocogj,vagy ugrókötelezz másnaponta fél órát kezdésnek.
Ennyi.
Persze ha nincs kedved kalóriát számolni és mérleggel kimérni a kaját-1perc fáradság kb-,akkor marad a jó öreg femina.hu idióta önpusztító tanácsai,meg a szomszéd nénik tuti receptjei:).
Én egyik napról a másikra vontam ki, és egyáltalán nem hiányzik!
Persze nekem volt már olyan is, hogy egy hétig nem ettem húst -egyszerűen nem kívántam.
Ma kb. 2 hét elteltével 3 szem krumplit ettem (sütőben sült hurkával együtt -tehát valami íze lett), és valahogy nem jön be, pedig régen éltem-haltam érte.
Én minden délben nyers vagy párolt zöldséget eszek, vagy grillen sütött gombával, vagy főtt tojással, virslivel,csirkével (pl. két tojás, egy pár virsli, 1 db csirkecomb)
szoktam abonettet enni, ott veszem ahol a legkisebb is számít. Van íze.
De ehetsz natur joghurtot gyümivel, vagy ha édesség, akkor norbi puding.
Amúgy nem szoktam norbis termékeket enni,de ezt szeretem (igaz mást nem is kostóltam tőle).
A sétához meg annyit, hogy mikor edzeni jártam tempós sétával 40-45 perc alatt lement 650 kalória is. És ez csak a séta!!
Ezután jött az izommunka rész: felülések, kitörések, kar és láberősítés.
Sajnos ezekhez jó a speckós gép, ami otthon nincs,de kitörés és felülés neked is megy, ill. ásványvizes palackot megtöltesz valamivel ami súlyt ad neki, akkor máris van kézi súlyzód! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!