Miért van az, hogy már másfél éve dolgozok a hasamon, de alig akaródzik lemenni?
hömm... nos, nem titok..
21, fiú. kb. 190cm, 75 kg.
persze fogalmad sem lehet arról, hogy 75 kiló zsír, vagy izom, de ha érdekelne, az utóbbi.
amit említettem oldal. kezdem nagyon csípni a szerkesztőjét
kommentek is jók, ez meg csak egy cikk, amit olvastam, nyilván lehet ott sokat kattintgatni más cikkekre. viszonts szerintem ilyeneket kéne most olvasgatnod. még egyszer, a kommentek alul is tanulságosak lehetnek, ki-ki emelik a lényeget, és szembetűnhet újra a hülyeség, amiben nagyon sok ember hisz, és ilyenekre alapozzák az edzésüket, életmódjukat..
fiút írtam volna? hol az egóm...?
természetesen férfi.
nem azt írta, hogy izmos vagyok, hanem hogy a 75 kilóm nem zsírból tevődik össze :)
és lehet csak 188-189 cm.. régóta nem méricskélem, és a nagyobb pontosság kedvéért sem áll szándékomban :)
egyébként szerencséd van, ha hasonló külső jegyek jönnek be neked. sok magas fiú van, és valójában nem lenne nehéz a legtöbbjüknek magasnek és sportosnak lenni mellette, amúgy szerintem is ideális a szálkás, kissé izmos testfelépítés.
azt meg csak tisztelni tudom, aki veszi a fáradságot,és kimondottan hangsúlyos, méretes izomzatot dolgozik magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!