Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy már másfél...

Miért van az, hogy már másfél éve dolgozok a hasamon, de alig akaródzik lemenni?

Figyelt kérdés
A testalkatom normális 21-es a BMI-m, de van egy pici pocim, amit nem szeretek, és már másfél éve próbálom hasizomgyakorlatokkal, és kardio edzésekkel laposítani, de nem sikerül. miért van ez így? :(
2011. aug. 21. 11:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

hömm... nos, nem titok..

21, fiú. kb. 190cm, 75 kg.

persze fogalmad sem lehet arról, hogy 75 kiló zsír, vagy izom, de ha érdekelne, az utóbbi.

amit említettem oldal. kezdem nagyon csípni a szerkesztőjét

[link]

kommentek is jók, ez meg csak egy cikk, amit olvastam, nyilván lehet ott sokat kattintgatni más cikkekre. viszonts szerintem ilyeneket kéne most olvasgatnod. még egyszer, a kommentek alul is tanulságosak lehetnek, ki-ki emelik a lényeget, és szembetűnhet újra a hülyeség, amiben nagyon sok ember hisz, és ilyenekre alapozzák az edzésüket, életmódjukat..

2011. aug. 21. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:

fiút írtam volna? hol az egóm...?

természetesen férfi.

2011. aug. 21. 17:39
 13/18 A kérdező kommentje:
most komolyan? :|igazat mondasz, vagy csak át akarsz b*szni? ezt nem bunkóságból kérdezem, de a hazug embert előbb utol érik, mint a sánta kutyát :)
2011. aug. 21. 20:40
 14/18 A kérdező kommentje:
ha hazudtál is, azért nagyon nagyon szépen köszönök mindent, amit linkeltél, rettenetesen sokat fog segíteni :))
2011. aug. 21. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
nos.. igazat írtam, de melyik része volt ilyen gyanús, hogy rákérdeztél?
2011. aug. 22. 08:52
 16/18 A kérdező kommentje:
az egyik azaz, hogy 190 vagy és 75 kiló, és izmos , ami pont az esetem, szal ez kicsit furi volt...xd meg az, hogy izmos vagy...
2011. aug. 22. 10:15
 17/18 anonim ***** válasza:

nem azt írta, hogy izmos vagyok, hanem hogy a 75 kilóm nem zsírból tevődik össze :)

és lehet csak 188-189 cm.. régóta nem méricskélem, és a nagyobb pontosság kedvéért sem áll szándékomban :)

egyébként szerencséd van, ha hasonló külső jegyek jönnek be neked. sok magas fiú van, és valójában nem lenne nehéz a legtöbbjüknek magasnek és sportosnak lenni mellette, amúgy szerintem is ideális a szálkás, kissé izmos testfelépítés.

azt meg csak tisztelni tudom, aki veszi a fáradságot,és kimondottan hangsúlyos, méretes izomzatot dolgozik magára.

2011. aug. 22. 10:29
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen, hogy nem hazudsz nekem :) éshogy az igazat megmondjam, nekem leginkább a kigyúrt magas pasik jönnek be. és énis ugy vagyok, mint te, hogy tisztelem, hogy meg időt szán rá :)
2011. aug. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!