Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggeli mérés? (Atobbi lent)

Reggeli mérés? (Atobbi lent)

Figyelt kérdés

Reggeli mérés? (Atobbi lent)

Reggel mértem magam akkor voltam 59.5 kiló de azt hallotam hogy amikor éhesek vagyunk (én reggel éhes vagyok) akkor üres a gyomrunk így a mérleg is kevesebbet mutat akkor menniy az igazi súlyom?

2011. aug. 20. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Amennyit mutatott a mérleg, annyi a súlyod. A lényeg, hogy ne mérd egyfolytában, elég kéthetente vagy havonta...
2011. aug. 20. 19:02
 2/3 anonim válasza:
Jól csináltad,reggel ajánlatos mérni magad fehérneműben és üres hólyaggal.A heti egyszeri mérés elegendő.
2011. aug. 20. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

"y a mérleg is kevesebbet mutat akkor menniy az igazi súlyom?" :DDD Persze hogy kevesebbet mutat mielőtt elkezdenél zabálni 1-2 kiló kaját és mellé 1-2 liter vizet :D

A lényeg hogy ha mondjuk minden vasárnap reggel pisi/kaki után, evés előtt, akkor fogod a legpontosabb adatot kapni a fogyásod mértékéről.

2011. aug. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!