Reggeli mérés? (Atobbi lent)
Figyelt kérdés
Reggeli mérés? (Atobbi lent)
Reggel mértem magam akkor voltam 59.5 kiló de azt hallotam hogy amikor éhesek vagyunk (én reggel éhes vagyok) akkor üres a gyomrunk így a mérleg is kevesebbet mutat akkor menniy az igazi súlyom?
2011. aug. 20. 18:56
1/3 anonim válasza:
Amennyit mutatott a mérleg, annyi a súlyod. A lényeg, hogy ne mérd egyfolytában, elég kéthetente vagy havonta...
2/3 anonim válasza:
Jól csináltad,reggel ajánlatos mérni magad fehérneműben és üres hólyaggal.A heti egyszeri mérés elegendő.
3/3 anonim válasza:
"y a mérleg is kevesebbet mutat akkor menniy az igazi súlyom?" :DDD Persze hogy kevesebbet mutat mielőtt elkezdenél zabálni 1-2 kiló kaját és mellé 1-2 liter vizet :D
A lényeg hogy ha mondjuk minden vasárnap reggel pisi/kaki után, evés előtt, akkor fogod a legpontosabb adatot kapni a fogyásod mértékéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!