Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik a vélemények a 13napos...

Mik a vélemények a 13napos diétáról?

Figyelt kérdés
Mennyit fogytatok vele?
2009. ápr. 15. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
a 13 nap alatt 8 kiló-ra gondolsz? nekem sikerült.
2009. ápr. 15. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

áááh, én meg sem próbálom:D

tuti nem bírnám ki, max tojásdiéta:)

2009. ápr. 15. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

Ezeknek a 13 napos diétáknak szerintetek van értelme? Ha ilyen könnyen menne már mindenki marhajól nézne ki...

Sztem felejtős.

Gondolkodjatok már, az Isten szerelmére!

2009. ápr. 15. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
44%

Beválhat, mert miből is áll? Napi széndrát beviteled körülbelül az az egy szem kockacukor, amit a reggeli kávéval beviszel! (Előre is kellemes szédelgést, ájulást kívánok!) Amúgy szinte csak fehérjét viszel be! (Lásd: minden nap sok keménytojás, estére MARHAHÚS, zöldségek.) A probléma csak az ezzel a "diétával", hogy iszonyatosan kevesek az adagok, még egy kápó is elismerően csettintene a nyelvével ha meglátná a napi menüt!

Pl.

7. nap

Reggeli: egy csésze ÜRES tea (ez aztán a tápláló!)

Ebéd: SEMMI! (Nahát! Remélem el is ájulsz!)

Vacsora: 250 gramm grillezett marha- vagy bárányhús, gyümölcssalátával (úgy fogod bezabálni, mint valami etióp, aki elé most dobták le a segélyszállítmány 2 hónap után!)

A kúra rohadtul nem fogja megváltoztatni az anyagcsere folyamataidat, ellenben kellemesen leeshet a vérnyomásod a cukorhiány miatt, amit nagyon okosan minden reggel egy csésze feketével próbálnak ellensúlyozni.

Összefoglalva: nagyon drasztikus, semmi esetre sem egészséges, ugyanakkor semmi újdonság nincs benne, az alapelv ugyanaz, amit itt már többen ezer éve sulykolunk: kevés szénhidrát, sok fehérje, sok rost, gyümölcs és zöldség. Viszont annyira kicsik az adagok, hogy szegény szervezeted hálából gyorsan lebont 8 kiló izmot, aminek különösen lehet örülni!

Sok sikert mindenkinek ehhez a diétához!

2009. ápr. 15. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

A diéta már nagyon régóta létezik, ez nem is igazából diéta, szakkönyvekben tisztítókúraként szerepel.

Évente 1-2 szer lehet megcsinálni, és nagyon szigorúan be kell tartani, akkor lesz eredménye. Ha valaki rosszul lesz tőle azonnal be kell fejezni, és már diétára átállni. A diétát az tudja végigcsinálni, akinek erős immunrendszere van. Gyengélkedő, lebetegedésre hajlamos embereknek szigorúan kerülniük kell.

Petranova

2009. ápr. 15. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
Hát ez nagyszerű... tisztítókúra? Talán izomtisztító kúra... Ha valaki rosszul lesz tőle? Ettől ki nem lesz rosszul? Csak annak ajánlott, akinek erős immunrendszere van, mert az legalább van hova gyengüljön :D Ez nem tisztítókúra, ez egy koplalós, önsanyargatós BAROMSÁG.
2009. ápr. 15. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Látom kifejezetten otthon vagy a témában....

Talán szakkönyveket is olvasni kellene néha, mivel a 13 napos tisztítókúra tananyag....

Petranova

2009. ápr. 16. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Neked biztos tananyag az Atkins diéta, meg a 90 napos diéta, meg a South Beach diéta, meg az összes többi baromság is! Arra kérnélek legalább ne reklámozd itt magad, mint valami nagy szakértő, mert az itteni fogyózni vágyók csak feleslegesen teszik tönkre magukat ezekkel a "tisztító" kúrákkal!
2009. ápr. 16. 12:23
 9/10 anonim válasza:
88%
az előttem szólóból csak a saját sikertelensége beszél. vegyen már vissza az arcából, petranova ért a dolgokhoz, nekem tavaly privátban is nagyon sokat segített.
2009. ápr. 16. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz masokkal,sokakbol csak a sikertelenseg beszel. en fogytam vele 5 kilot. de reggel este mozogtam tornaztam. es ez egy tisztitokura.aki utana olvas vagy csinalta mar az tudja. nem az izombol veszitesz :) de mozogj melle egy keveset!

egyebkent evente 1x egezseges mindenkinek egy tisztitokurat vegig csinalnia.

2010. febr. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!