Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyek a legkevésbé hízlaló...

Melyek a legkevésbé hízlaló alkoholos italok?

Figyelt kérdés

Sajnos összejött a héten jó néhány szülinap, buli, stb. Ugyanazzal a baráti társasággal, akikkel a héten voltam, ma elég nagy buliba megyünk. Eddig jól kíhúztam magam hogy fáj a hasam vagy csak nem kívánom, és nem ittam alkoholt, csak vizet, de ma már nem tudok mit mondani. Nem tudják, hogy fogyókúrázom, elleneznék... (mert nem vagyok húdekövér). Ha mégis megiszok egy pohárral, akkor lehetőleg mit igyak?

(+ 1 kérdés: tonhalkonzerv jó vacsira? esetleg mit egyek mellé?:))

Köszönöm a segítséget!

2011. aug. 19. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hosszúlépés.
2011. aug. 19. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Denaturált szesz. Abból ihatsz tonnsszámra, nem hízlal.
2011. aug. 19. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz bmeg. :D
2011. aug. 19. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Száraz vörösbor vagy sör. Persze csak mértékkel. Az édes borral vigyázz. A likörökkel, krémes piákkal főleg.

A tonhal nagyon jó vacsira, csinálhatsz tonhalsalátát belőle, vagy csak citrommal, egy pici piritóssal.

2011. aug. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!