Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » értelmes válasz? Valakiiii?!

értelmes válasz? Valakiiii?!

Figyelt kérdés
elöszőr is tisztázzuk: nem az a "18éves" lány vagyok. Aki ma lefárasztotta az egész gyakorit. Tegyük fel h koplaltam ami azt jelenti h naponta 7-800kcal mellette 40-50p futás. Ha abba akarom hagyni ezt a koplalást és mondjuk egy nap ennék 1100kcalt de mondjuk azt a nemtom mennyi kalóriát le kell vonnunk mert mindennap futok 40-50percet. Kérdésem: Ha elkezdek normálisan enni, de mellette marad a mindennap 50perc futás + szoktam lépcsőzni akk bizhatnék benne h nem jön vissza? (amúgy nm hiszem h izomból fogytam mert nagyon látszik már a változás....m1) bocsi a regényért. 14/L
2011. aug. 16. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha normálisan eszel, ráadásul sportolsz is, nem fogsz hízni. Kérdés, mit értesz normális alatt.
2011. aug. 16. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja hogy jobban zavar az, hogy visszajöhet 2-3 kg, mint az, hogy meddővé válhatsz, megállhat a tested a fejlődésben a koplalástól. Aha...

Egyébként 1100kcal is kevés még, 1200kcal alá csak kórházi körülmények között orvosi felügyelettel szabad menni.

Elég valószínű, hogy mivel a szervezetednek újra át kell állnia vészüzemmódról normális működésre, az átmeneti időszakban feljöhet 2-3kg, ez természetes. De ha rendszeresen sportolsz intenzíven, mellette megfelelő mennyiségű és összetételű kaját eszel, ergo életmódszerűen egészségesen élsz, akkor egy kis türelemmel hónapokon belül irigylésre méltó életmódod és alakod lehet, ráadásul bele sem pusztulsz, sőt.

2011. aug. 16. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

A futas maradhat persze;)szerintem ne ugy csinald h egybol 1100 inkabb 2-3 naponta noveld 100-150nel,lenyeg h ne egybol noveld.En azt tanacsolom,hogy ha 1100 kcalt akarsz enni,akkor ha pl 50 perc alatt lefutol 500kcalt akkor az 1100 melle egyel meg 500at,mert maskepp nagyon keves lenne,szerintem meg igy is az,de azert turheto:P

Sok szerencset,es ne felj nem fogod visszahizni azt amit fogytal;)

2011. aug. 16. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:
de igazad van basszus :O köszönök mindent, a tanácsot meg mindent ;) többieknek is teenkjúú :PPP
2011. aug. 16. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
az 1100 még kevés a normálishoz ..de igen így csináld ..minden héten adj +50/75 kalóriát magadnak ..így nem jön vissza..és nézd meg mennyi a napi alapanyagcseréd..semmi mozgással ..vond ki előle a futást( házipatika oldalán van hozzá kalkulátor) és ennyit minimum egyél meg miután befejezted a fogyókúrát....amm meg gratulálok :D
2011. aug. 16. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!