Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen a mai napom? Kevés,...

Milyen a mai napom? Kevés, normális vagy sok?

Figyelt kérdés

R : 200 g túró

T : 100 g ananászos joghurt (csak 65 kcal)

E : 200 g túró

U : 1 főtt tojás zölséggel (most fogom enni)

V : 150 g natúr csirke zöldséggel

Voltam edzeni 1,5 órát.

2011. aug. 16. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
abnormális
2011. aug. 16. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Magyarázzátok meg nekem, hogyan lehet túrót enni magára... -.-
2011. aug. 16. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudod felmérni, hogy egy átlagos, normális táplálkozás milyen? Mert akkor gondjaid vannak az étellel.

Ez nem étrend, hanem lassú halál.

K-O-P-L-A-l-Á-S

2011. aug. 16. 15:46
 4/8 bix ***** válasza:

iszonyat alacsony a kalóriabeviteled

aki meg kérdezi hogy hogy lehet túrót magában enni:

hogy ne lehetne? teljesen finom ha normális minőségűt veszel, én egyszerre tolok le belőle fél kilót ha nem diétázok este lefekvés előtt. egyébként lehet turmixba tenni banánnal meg gyümölcsökkel, zabbal, sbt, egy kis vanilia aroma és hajrá. fincsi tud lenni

2011. aug. 16. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Az Aldiba lehet venni nagyon finom krémes túrót és 100grammjába csak 71kcal van.

Az étrended meg nem igazán jó.Hol a szénhidrát? Mégis miből nyomsz te le 1,5óra edszést? o_O

Nemsok energiád lehet ilyen kajálás mellett.

2011. aug. 16. 15:59
 6/8 anonim válasza:

Áruld már el, mi értelme van vacsorára enni a legnormálisabb kaját? Mert ezek közül ez felel meg egyedül egy rendes étkezésnek az összetevők alapján. Miért nem reggelire eszed a tojást (ehetsz szerintem kettőt is), és ebédre a csirkét, vacsorára meg a túrót?

Így sosem fogod megtartani ezt a súlyt.

Én meg sosem fogom megérteni, miért nem esznek reggel normálisan az emberek, este meg miért igen...

Nálam nincsenek ilyen problémák, évek óta 167 cm-hez 55 kg vagyok, pedig nagyon hízékony alkat vagyok. de megtanultam reggelizni, és nem vacsorázni.

23/L!

2011. aug. 16. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

ebédre túró helyett mást kéne enned ..mondjuk lecsót...egy adag 175 kalória ..de szerintem hosszútávon ne koplalj enynire ..írják itt hogy ez rossz .. de max 2 hétig csináld..de még úgyse egészséges ..ez oylan tipikus villámdiéta 2 hét -14 kg aztán nyugi mindent visszahízol...

annak hogy ne hízz vissza az a titka hogy kevesebbet eszel mint eddig ..nem az hogy éhen halsz .. egy kicsit sem vagy éhes ?? inkább számolj kalóriákat és figyelj mennyi zsírt eszel .. nézd meg a napi alapanyagcseréd mennyi ..aztán vonj ki belőle kb 100 at és egyél annyit naponta ..

2011. aug. 16. 16:40
 8/8 A kérdező kommentje:
173 cm és 58,5 kg vagyok.:) 2,5-3 kilót szeretnék fogyni,de legalábbis súlyt tartani. 13 kilótól szabadultam meg. Szerintem az összetétellel nincs gond. Miért ne ehetnék csirkét vacsorára? Egy testépítő ismerősöm mondta,hogy nyugodtan ehetek főtt tojást délután is. Abban nem voltam biztos,hogy ez most kevésnek vagy soknak számít,hiszen megettem majdnem fél kiló túrót.:O
2011. aug. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!