Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már megszabadultam -15kg-tól...

Már megszabadultam -15kg-tól annyira boldog vagyok. És nem hagyom abba mert hátra van még 10kg. Büszkék lehetnek rám a szüleim?

Figyelt kérdés
Kitudnék bújni a bőrömből én sem hittem hogy megtudom csinálni de sport és egészséges normális táplálkozással sikerült. Annyira jó látni az elismerő pillantásokat!:)) Sok mindent tervezek még pl írok naplót és sok embernek segíteni szeretnék hogy ne essenek abba a hibába mint én!. Köszönöm a válaszokat! 18L
2011. aug. 16. 08:46
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Akkor így írom 183cm-s!:)): Rubint Rékára is tornázok és Járok konditerembe is. Hidd el utána sokkal jobb lesz a közérzeted! Én egy lusta dög vagyok ha kihagyom a tornászást akkor lelkiismeret furdalásom lesz!:) 1De nyugodtan írhatok privit!:) 160cm-s is!:))
2011. aug. 16. 09:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen még van rajtam súly felesleg de ha az is ment akkor ezzel is megbirkózom!:) Szerintem neked nincsen szükséged fogyókúrára. Magasságodhoz tök jó!.
2011. aug. 16. 09:32
 23/30 anonim válasza:
183 cm: Igazából igen, magas vagyok, de voltam én ugyanilyen magasan 72 kg is, és nem voltam sovány :( Úgyh ha nem is ugyanolyan, de legagább 80 kg szeretnék lenni :( Mondom, hamarosan jólenne ha babánk lehetne, de nem szeretnék 100 kg fölé menni és nagyon meghízni sem, ezért lenne jó, ha formába hoznám magam előtte. Akkor igyekszem a tornát felturbozni és másképp enni. KÖszi :)
2011. aug. 16. 09:42
 24/30 anonim válasza:

09:27 ez már betegség! Ha most is kövérnek látod magad ajánlom az orvost.

A kérdés kiírójának pedig gratulálok. Csak így tovább. De vigyázz mert nagyon könnyen visszajönnek a kilók :)

2011. aug. 16. 09:43
 25/30 Bozsikrisz válasza:
183-as, tényleg ne indulj neki úgy a terhességnek, hogy sok felesleg van rajtad. A sógornőm (ő is kb 160 cm) 70 kilósan lett terhes, és a végén volt 88 kg. Az ízületei tönkre mentek, és így 2 év után fogyott vissza 71 kilóra. És még ő is bőven leadhatna 10-15 kilót. De nagyon nehéz, mozog sokat a gyerek mellett, de hát otthon van, és otthon nagyon jókat lehet kajálni:( Sporthoz meg ugye nincs kedve/ereje az embernek, ha sok felesleg van rajta.
2011. aug. 16. 09:46
 26/30 A kérdező kommentje:
Tudtommal a doki is szól akik babát terveznek hogy később ne legyen terhességi cukros a kismama.. Nem?
2011. aug. 16. 09:51
 27/30 anonim válasza:
Ennyire valószínű nem volt komoly a helyzet, nekem nem mondott semmit, amikore terhesvitamint kértem. Igazából nem vagyok kövér, de azért a combom, a hasam, mikor ülök.. szóval kellene fogyni, de azért inkább esztétikai, mint egészségi okokból. :)
2011. aug. 16. 09:57
 28/30 anonim ***** válasza:

ma 09:46

Rajtam is épp akkor volt +10 kg, mikor teherbe estem. (Amúgy is volt feleslegem, átlagban 165 cm-hez 70 kg voltam, teherbeesésnél 79), 90 kg-al szültem:-S

És több, mint 1 év kellett, mire rászánjam magam, neki álltam diétázni, de most 22 hónappal szülés után 67-nél járok, 60-ra még jó lenne lefogyni...

2011. aug. 16. 10:09
 29/30 anonim ***** válasza:
kérdező h fogytál le? miből ál egy napod?
2011. aug. 16. 10:37
 30/30 anonim ***** válasza:
igen!
2011. aug. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!