Már megszabadultam -15kg-tól annyira boldog vagyok. És nem hagyom abba mert hátra van még 10kg. Büszkék lehetnek rám a szüleim?
Először is ne koplalj! [link]
Itt kitudod számítani hogy mennyi az ideális súlyod!:)
Szerintem 20 perc mozgás kevés legyen 1 óra! És elég a heti 3 is ahogy érzed. Este ne egyél sok gyümölcsöt mert sok a cukortartalma. Inkább fehérjékben dús kajákat. ha édes szájú vagy akkor ehetsz update finomságokat is. Teljeskiőrlésű kenyér, zsemle. csirkemell, hal, gomba, sovány sertés hús.
Én is gratulálok és büszke lennék Rád,ha a gyermekem lennél!
Csak így tovább:) Légy elégedett magaddal!
Most már tényleg arra figyelj, hogy ha elérted az álomsúlyt, akkor ne engedd el magad. Ez sokkal nehezebb, komolyan mondom. Minden bizonnyal, ha már nem fogsz ennyire figyelni a súlyodra, akkor 1-2 kiló vissza fog kúszni, de ez természetes. De ennél többet ne engedj, tűzz ki egy súlyt, amit nem léphetsz át.
Egyébként tényleg sok súlyfelesleged volt, és hát még a mostaniból is kell leadni, de ezzel Te is tisztában vagy.
Sajnos nekem van egy nagyon rossz énképem, és emiatt az önbizalmam sosem volt jó. 177 cm vagyok, és 64 kg, de még így is nagyon húsosnak látom magam:(
Pedig biztos nem vagyok az, mindig győzködnek, hogy ne fogyjak többet. De én még így is kövérnek látom magam:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!