Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már megszabadultam -15kg-tól...

Már megszabadultam -15kg-tól annyira boldog vagyok. És nem hagyom abba mert hátra van még 10kg. Büszkék lehetnek rám a szüleim?

Figyelt kérdés
Kitudnék bújni a bőrömből én sem hittem hogy megtudom csinálni de sport és egészséges normális táplálkozással sikerült. Annyira jó látni az elismerő pillantásokat!:)) Sok mindent tervezek még pl írok naplót és sok embernek segíteni szeretnék hogy ne essenek abba a hibába mint én!. Köszönöm a válaszokat! 18L
2011. aug. 16. 08:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Akkor rengeteg túlsúlyod volt! 160 centihez az 55 kg a te esetedben lenne az álomsúly, szerintem így tovább! Már nagyon közel vagy hozzá! Elsősorban magadért fogyj!
2011. aug. 16. 09:06
 12/30 A kérdező kommentje:

Először is ne koplalj! [link]

Itt kitudod számítani hogy mennyi az ideális súlyod!:)

Szerintem 20 perc mozgás kevés legyen 1 óra! És elég a heti 3 is ahogy érzed. Este ne egyél sok gyümölcsöt mert sok a cukortartalma. Inkább fehérjékben dús kajákat. ha édes szájú vagy akkor ehetsz update finomságokat is. Teljeskiőrlésű kenyér, zsemle. csirkemell, hal, gomba, sovány sertés hús.

2011. aug. 16. 09:07
 13/30 A kérdező kommentje:
És ha kívánsz édes üdítőt akkor helyette igyál citromlét kis édesítőszer citrom, és víz. Nekem ez nagyon ízlik:-) Amúgy az edzőm mondta is hogy este még ehetek pörit is de köret nélkül. Ha kondiba mész ott tudnak még tanácsokat is adni!
2011. aug. 16. 09:11
 14/30 A kérdező kommentje:
Ja és ne legyél el keseredve hogy 1kg-ot fogytál az is valamit amúgy az az igazi ha 1 hét alatt -1kg-ot fogysz mert azt nem hízod vissza.. és mivel nem koplaltál nem lesz jojo effektusod.
2011. aug. 16. 09:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Példaérétkű az akaraterőd, ezért igen, mi itt is - büszkék lehetünk Rád! És a segítséget - ami elsősorban a példa erejével hat, köszönjük!
2011. aug. 16. 09:20
 16/30 anonim válasza:
Én is gratulálok a fogyásodhoz!! :) Én is 160 cm vagyok de nekem is fogynom kéne mert hozzá 80 kg vagyok :( Tegnap kezdtem el fogyózni tornázom napi fél órát, este már nem eszek. Nekem is tudsz valamit tanácsolni mit tegyek? Tényleg jó lenne ha blogot írnál mert azt mindenki el tudná olvasni :)
2011. aug. 16. 09:23
 17/30 anonim válasza:
én gratulálok! tök jó volt olvasni. örülök, ha ilyet hallok. főleg ha sokkal jobban érzed magad emiatt a bőrödben :) én is fogyni akarok, és szerintem fogok is :)
2011. aug. 16. 09:25
 18/30 anonim válasza:
Köszi szépen a tanácsot, én vagyok a 183 cm-s :) Igen, lehet a gyümölcs nem a legjobb választás, az is cukor, még ha nem is olyan, mint a csokiban. Hát akkor igyekszem még változtatni. Köszi és sok sikert továbbra is :) Amúgy, mire tornázol? Milyen DVD, vagy program?
 19/30 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok és büszke lennék Rád,ha a gyermekem lennél!

Csak így tovább:) Légy elégedett magaddal!

20/30 Bozsikrisz válasza:

Most már tényleg arra figyelj, hogy ha elérted az álomsúlyt, akkor ne engedd el magad. Ez sokkal nehezebb, komolyan mondom. Minden bizonnyal, ha már nem fogsz ennyire figyelni a súlyodra, akkor 1-2 kiló vissza fog kúszni, de ez természetes. De ennél többet ne engedj, tűzz ki egy súlyt, amit nem léphetsz át.

Egyébként tényleg sok súlyfelesleged volt, és hát még a mostaniból is kell leadni, de ezzel Te is tisztában vagy.

Sajnos nekem van egy nagyon rossz énképem, és emiatt az önbizalmam sosem volt jó. 177 cm vagyok, és 64 kg, de még így is nagyon húsosnak látom magam:(

Pedig biztos nem vagyok az, mindig győzködnek, hogy ne fogyjak többet. De én még így is kövérnek látom magam:'(

2011. aug. 16. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!