Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretném kipróbálni a salakta...

Szeretném kipróbálni a salaktalanító teát, érdemes?

Figyelt kérdés
Diéta, egészséges életmód és mozgás mellett se nagyon látok változást a mérlegen, sőt egyes napokon még több vagyok, nem hogy kevesebb. Még sosem próbáltam salaktalanító teát,de mindig is lassabb volt az anyagcserém.Lehet, hogy jót tenne havonta egyszer áttisztítanom a szervezetemet?
2011. aug. 15. 20:03
 1/4 anonim válasza:
Én ittam salaktalanító teát 1 hónapig kb. Igazából a székletemben láttam változást, tehát többször jártam wc-re, és nem keményedett meg, ha érted mire gondolok:D Igaz fogyni nem nagyon fogytam, talán 1-2 kiló minusz, de a gyomromnak és a beleknek biztosan jót tett, hogy kivitte a sok szemetet. Én ajánlom a Zumbát, én 1 hete csinálom 45 perc, minden nap, és minusz 1 kiló leugrott, figyelj oda, hogy mit eszel, mennyit és hányszor, este már ne egyél semmit. Én most kaptam meg egy könyvet, az a neve hogy ABO terv, ami a vércsoportod szerint leírja hogy miket ehetsz és miket nem. A nagynéném 10 kilót fogyott tőle, a lényeg hogy egyél sokszor kicsit, és azt amit szabad. Nagyon jó kis könyv, holnaptól e szerint eszem, és mellé Zumba:))
2011. aug. 15. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi az a Zumba?

Én is fogyni szeretnék, de bármit kipróbálhatok eredménye nincs.

2011. aug. 15. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
A zumba a latin-amerikai táncokból átvett mozdulatokon alapuló edzésforma. Nekem annyira nem jött be, pedig már kipróbáltam. Kicsit butácska és nem túl fárasztó, e a zene az klassz.
2011. aug. 19. 19:59
 4/4 anonim válasza:
Tudod mit próbálj ki? Versenytáncot! Ha elég jól nyomod egy edzésen úgy megizzadsz, mint 3 óra zumbán, és még mellé jól is érzed magad :P
2014. dec. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!