Érdemes kipróbálni ezt a diétát?
Nemrég olvastam egy cikket, ahol egy csaj ezt alkalmazta extra nagy feleslegnél:
Délelőtt rendesen evett, ebéd után(13órától) viszont csak folyadékot fogyasztott, tehát max turmix, tej, gyümölcslé, gyógytea. Semmit sem sportolt mellé, egy év alatt ezzel 23kg-ot fogyott szép lassan.
Hát de ha tervezel sportolni, akkor minek felborítani a rendes táplálékbevitelt?
Egyél egészségesen (de egyél MINDENT, húst, liszteset, sok zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket).
És természetesen mozogj sokat (különben a legjobb diéta után is pocsékul fogsz kinézni, mert az izom könnyebben eltűnik sport nélkül, mint a zsír. Könnyebb leszel, és ronda is...). Ha edzel is mindezek mellett, akkor nem csak, hogy formásabb leszel (sokkalta vékonyabb, még ha könnyebb nem is, de ne a kg számítson, hanem a centi...). Akkor nem kell "bűnözni" meg sanyargatni magadat, viszont klasszisokkal egészségesebb és fittebb leszel. Persze az eredmény sem lesz olyan gyors, de utána is úgy maradsz.
Kedves utolsó,
csak szólok, mozogni nem csak kondiban lehet... :) Lehet futni, kocogni, sétálni, hasizmozni, fekvőtámasz, hátizom, de akár lépcsőzni, sőt, kisgyerekes anyukáknak remek torna, ha rárakja a gyereket a lábára, és úgy emelgeti. A gyerekek imádják, anyuka meg ingyen tornázik :)
Nem szoktam, eddig sem zabáltam kedves válaszoló, hanem ettem, de nem mértéktelenül! Sajnos a gyermekkori egyoldalú táplálkozásnak(nagyon csórik voltunk) köszönhetően híztam fel 13 éves koromra 92kg-ra! Sokan azt mondják, hogy ez nevetséges, de nem így van! Ha mindennap arra kényszerülsz hogy vajas/zsíros kenyeret egyél, paprikás krumplit vagy pl krumplis tésztát, akkor fel is jönnek a kilók, pláne meg a hormonzavar mellé.. Utálom, amikor azt hiszik rólam, hogy mert zabáltam, attól lettem ekkora, közben erről s sincs.. :(
Számomra a fogyókúra elképzelhetetlen sport nélkül, nem is értek egyet azokkal, akik anélkül akarnak fogyni. az szerintem tényleg nagy lustaságra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!