Ezt az oldalt találtam. Elég szimpatikus. De mit szoltok ti hozzá érdemes kiprobálni?
10 nap alatt nem lehet 10 kilót fogyni, egyrészt képtelenség, másrészt eléggé egészségtelen is lenne.
Egyébként meg mozgás nélkül és a nasik elhagyása nélkül még a csodaszerek sem segítenek.
Ugyan már gyerekeke! Hiszen tényleg lehet fogyni evvel!!
JAPANESE WAKAME Extra intenzív Kúra 16 kiló feletti fogyáshoz - 29.590 Ft (kód. HI209/CE5)
Majdnem 30.000 forintot kidobok,és rájövök nagyon hamar,hogy a pénztárcám hihetetlen gyorsasággal fogyott..Majd én is elkezdek fogyni hiszen nem lesz mit ennem csak a kapszulát..A kaja pénzt elköltöttem rá:)
Drága kérdező! Ha te ezt elhiszed és belevágsz akkor meg is érdemled,hogy ennyit bukj..
"...mindenki úgy látja, hogy 20 évvel megfiatalodtam, csodálatos" Veronique S. 31 éves Háztartásbeli Családanya
Hát ez tényleg fantasztikus lehet! Hirtelen lefogyni sok-sok kilót erőfeszítés nélkül, miközben a narancsbőr is elmúlik magától, és néhány hét alatt a 31 éves Háztartásbeli Családanya (ez biztosan a végzettsége lehet :D) 11 éves süldőlánynak néz ki! Szenzációs!
Szerintem bátran használd, de csak ha legalább 40 éves vagy. Ha mondjuk csak 20, akkor óvatosan, mert a végén mehetsz vissza a pelusba:D
A megszokott reklam szovegek, nevetseges!
Ha leis fogysz, akkor is az ideg tarsul hozza, mivel a vitaminok eltavoznak a szervezetedbol es lefogsz gyengulni, s kozben rafogsz jonni arra, hogy kidobott penz, igy aztan megteremtetted a 'stresszt", es ez fog fogyasztani, de rendesen!
En tul vagyok a 40-en, de sosem biztam ezekben a bovli szerekben, mivel veszelyesek. Nincs annyi tengeri alga, mint annyi termekben ez olvashato manapsag, ugyanis minden fogyaszto kapszulaba jut belole, de a kozmetikai szerekbe is!
Valtoztasd meg az etkezesi szokasodat es mozogj rendszeresen, egyel kevesebbet, de tobbszor es egeszsegesen es lehetoleg a termeszetes alapanyagu eteleket keresd.
En pl. a magyar, mezeizsurlot es a csalan teat szoktam szeretettel fogyasztani, mivel nagyon jo vizhajto hatasa is van, ami segit akkor, amikor fogyani szeretnenk, igy ezzel kezdem a napomat.
Ne dolj be mindennek, ami nem magyar, inkabb bizzal a magyar termekekben, amit ismersz is, es latsz is, s nem utolso sorban meg olcsobb is!
A hülyék adója.
Válassz más "sztárdiétát", azzal sem fogsz fogyni, de legalább ingyen van.
Szerinted ha lennének csodaszerek és csodamódszerek, lenne kövér ember a világon? És nézz körül, mennyi van...
Utolso te nagyon beteg lehetsz... Utánna szerettem volna járni hogy mit gondoltok rola,mivel nekem elég szimpatikusna néz ki,de ezek után BIZTOS NEM PRÓBÁLOM KI !!!
Köszi nektek a hasznos infókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!