Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelizz, mint a király,...

Reggelizz, mint a király, ebédelj, mint a polgár, vacsorázz, mint a szegény ember, módjával mindent ehetsz délután 4-ig, aztán már csak vizet másnap reggelig. Egy hónap alatt 3.7 kg?

Figyelt kérdés
TUDNÁM TARTANI A SÚLYOM,HA ÍGY CSINÁLNÁM TOVÁBBRA IS ,HA LEFOGYTAM A KÍVÁNT SÚLYRA?
2011. aug. 15. 08:53
1 2
 11/19 bix ***** válasza:
100%
te is képben vagy. az hogy a szervezeted milyen jeleket küld az még nem azt jelenti hogy neki akkor és arra van szüksége... megfelelő mennyiségű kalóriát és tápanyagot kell bevinni ha tetszik ha nem. ha elkezded a normális mozgást a szervezeted mindent megtesz hogy leállítson. ettől még jót tesz neki? naná.
2011. aug. 15. 09:31
 12/19 A kérdező kommentje:

de akkor hogy csináljam, még 14kgot kellene fogynom,soha nem sportoltam eddig. félek hízni fogok

össze van szükülve a gyomrom, nem is tudok annyit enni .......keveset eszek.

2011. aug. 15. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
szülőkkel lakok,így azt eszem amit anya főz.
2011. aug. 15. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
talán sportolj :D valamikor el kell kezdeni
2011. aug. 15. 10:00
 15/19 A kérdező kommentje:
de mit?
2011. aug. 15. 10:03
 16/19 bix ***** válasza:
100%
mit sportolj? ideális esetben egész testes súlyzós edzés ÉS intenzív intervallumos kardió mozgás pl futás, bicikli, stb. persze erre mindenki felhördül hogy nehéz meg sok meg nincs idő meg pénz rá. egyébként fogyáshoz elég ha normálisan kajálsz sok zöldséggel, némi hússal, egy kevés gyümölcsel reggelire valami lassú felszívódású szénhidrátforrással, vacsira már csak fehérjével, és kimész naponta kocogni annyit amennyit bírsz, aztán fokozatosan növeled az időt és az intenzitást. persze akkor a felső testeden veszítesz jelentős mennyiségű izmot de ez nem nagyon hatja meg a nőket, szal innentől...
2011. aug. 15. 10:33
 17/19 A kérdező kommentje:

bix akkor azt mondod hogy akkor is egyek picit ha nem vagyok éhes?

és heti 3 alkalom kocogás?

2011. aug. 15. 10:45
 18/19 anonim válasza:
Szerintem ha a d.u. 4-et kitolod mondjuk 6-ra olyan kikötéssel hogy utána már csak zöldséget, gyümölcsöt ehetsz olyan 9-ig (magvakat nassolni-mandula pl.). Amugy én azzal fogytam csak 10 kilót 3 hónap alatt hogy elhagytam a húst és tejtermékeket. Helyette ehetsz rengeteg barnarizst, krumplit, zöldségfőzelékeket, levest. A sót és cukrot is csökkentsd, mozogni pedig sétálj ahova csak lehet. Hétvégén akár 1-2 órát friss levegőn. Ezek mellet kizárt hogy hízzál !
2016. jan. 26. 07:39
 19/19 anonim válasza:

Orvosi kiserlet alapjan:

Reggel: taplalo SOK feherje zoldseggel, stb.

Ebedre: leves pl vagy valami konnyebb etelek.

Este: salata es hasonlok. (ha jol emlekszem)

Miert?

Mert aki reggel nem jut megfelelo energiaforrashoz az delre gyakorlatilag mar energia ehsegben talalja magat.

Mindenki ismeri az erzest, mikor 25 hamburgert akar megenni 47 fank melle es ugy varja az ebedidot, mint aki 2 hete nem evett.

Ez vezet a masodik hibahoz: tul sokat es tul rosszat eszik tul keson es ez nem energikusabba, hanem meg lustabba teszi. Miert? A kiehezett szervezetet a hatalmas eves egy leterhelt emesztesi folyamattal is megdobja, amitol a szinten ismert erzessel talalkozunk: majd ellszunk es csak az orat bamuljuk, hogy mikor lesz mar vege a napnak...

Ezzel az egesz nap minden, csak nem dinamikus...

Ha valaki a napot nagy adag feherjevel es egyeb joval inditja, akkor egesz nap ereje teljeben lesz, sokat mozog vagy teljesit, el is egeti az energiat es ebedidore nem akar megenni egy fel tehenet es egy cukraszdat...

Jol fog esni neki egy lazabb etkezes es nem terheli le az emesztorendszeret, tehat a nap tovabbi reszet is a tobbi energia normalis elhasznalasaval tolti el.

Este is lehet enni, testepitok ejjelre feherjet esznek, de ha atlag ember egy salatat vagy mas konnyu egeszseges dolgot jo ha eszik.

En pl egy nagy tal csirkemell gyrost ajanlok gorogsalataval reggel de ezzel nem szabad sporolni. Igazabol az orvos annyit mondott, amennyi az emberbe belefert...

Aki ezt a kis logikat nem koveti az valoszinuleg az egyik legnagyobb baromsaggal fogja megkinozni magat: nekiall koplalni es neha agyon zabalja magat, mivel a szervezet kegyetlen ingerekkel probalja minden aron ravenni, hogy energiahoz juttassa.

Ennek a kovetkezmenye az, hogy a koplalas alatt raktarozasra atallt szervezet takarekon eget energiat es a gyengebb pillanatokban agyon terheljuk a habzsolassal es feltoltjuk azokat az energiakeszleteket, amiket a zsiregetes elott hasznalunk fel = szenvedunk, nincs semmi eronk, sz@r az egesz ugy ahogy van es lazan megeshet, hogy a raktarozasra alltszervezet pluszt is felszed, mert ugy erzi nincs megfelelo tapllekmennyiseg...

(Csirkemellben van a legtobb feherje, disznohus, csirkecomb, stb nem a legjobb rendszeres feherje forras.)

baromsagokkal ellentetben az energiaital se karos, kicsit porget, b vitaminokkal segiti a kimerult idegrendszert (egy jo nagy pialos buli masnapjan helyrerazat) es beinditja az anyagcseret..

Itthon a gyogyszergyar parti torvenyekkel sikerult az egyik legfontosabb aminosavat eltavolittatni beloluk, amire nalunk asszem hatalmas szukseg van.

A taurin nelkul az izomszovetek nem epulnek es a legfontosabb izmot a szivizmot csinaljuk ki a hianyaval....

Ez sajnos a magyar anyagi es etelkinalati korulmenyek kozt potolando, ugyanis a tengeri halakban van belole epeszu mennyiseg, amibol ritkan fogyasztunk eleget...

Persze a tripladupla koffein nem problema, vegulis mi mas kell egy agyonterhelt szivnek, nem igaz?

orban vikike maga nyilatkozta, hogy azert lehetetlenitik el, mert karos... (csipsszado)

Jartam 5-6 orszagban, ott valahogy semmi gond a taurinnal (egyik legfontosabb dolog az ANYATEJBEN is)

Na ennyit arrol, hogy ebben az orszagban mit lehet elhinni!

Keressetek meg a dokumentumfilmet a kajas kiserletrol, amit irtam orvosoktol szarmazik, mertek mindent es a resztvevok beszamolnak a dolgokrol. A cimere nem emlekszem, ha valaki tudja linkelje be pliz

2016. márc. 31. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!