Kiálló csípőcsont eltűntetése?
TE most hulye vagy? Csontbol fogyni?
FAKE kerdes
plasztikai sebész... csontból hogy tudsz lefaragni? gyakorlattal? mivan?
ilyet lehet csinálni pl lapockával:
itt nem látszik a csont, de évek melója van egy ilyen minőségű hátban... a csípő csontra mit? hízzál kicsit és nem fog kiállni, vagy kezdj el massívan lábazni, és tömegnövelő étrendet követni, felpakolsz némi izmot és jó lesz.
Akkor kiegészítem amit leírtam. Hallottam olyanokat, hogy fűzővel esetleg lehet rajta kicsit segíteni, és esetleg tornagyakorlatokkal is. A "lefaragást" DIREKT tettem idézőjelbe.
Értékelem azt az egyetlen értelmes választ, amit eddig kaptam. A többiek pedig gondolkozzanak már el a viselkedésükön..
a fűzőt nem a csípődre teszik alaphelyzetben hanem a derekadra. biztos van valami szadista fűző jellegű cucc amit csípőre lehet tenni, de most tényleg deformálni akarod a csípő lásd medence csontodat? valszeg ugye mivel belülről nem tudod megtartani, így összepréseli. más kérdés hogy ha nem vagy fiatal és már kialakult a csontrendszered akkor semmit nem érsz el vele, de ha mégis akkor örök életedre meddő lehetsz, na nem azért mert nem termékenyülsz meg, hanem mert a gyerekedet nem fogod tudni megszülni.
tornával csontot betolni? mondom. nagyon max a combizmokat erősítheted és azzal "takarhatod" el, kérdés hogy neked hol van ez a csont... képpel kicsit többet segítenél...
ettől függetlenül elvetélt ötlet. 100%
Ezt sajna még műtétileg se lehet korrigálni (tudtommal), se sehogy máshogy.
Ez is olyasmi, mint a testmagasság. Tetszik, nem tetszik, azt kell elfogadni, amit az anyatermészet rádsózott.
Nekem is kiáll sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni vele.
Talán ha kicsit megerősödnek a hasizmok akkor jobb lesz! 😃😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!