Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Maradék zsír eltűntetése? Hogyan?

Maradék zsír eltűntetése? Hogyan?

Figyelt kérdés
Sokszor látom feltenni itt ezt a kérdést, csak más cím alatt, de én feltenném mégegyszer. Persze az oké, hogy diéta és emellett sport. De ugyanaz a diéta megfelel, csak egy kicsit több sport kell még? Kérlek titeket mondjátok el a titkát :P
2009. okt. 6. 16:17
 1/1 anonim válasza:
Nagyon ismerős a helyzeted,én is ebben a cipőben jártam.Fiú vagyok,3 évig jártam edzőterembe,komoly izomzatot sikerült felépítenem,de jócskán el is híztam a végére.Habár sikerült lefogynom,a derekamon még mindig maradt zsír,ezeket hívják makacs helyeknek,ami feltételezhetően "először hízott el".A megoldás egyszerű:"Tápláld az anyagcseréd tüzét".És eddz kitartóan,ne kövesd el azt a hibát,hogy éhezteted magad,miközben fogyózol
2009. okt. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!