Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3127 Kalória? Sok? Mert ennyi...

3127 Kalória? Sok? Mert ennyi jött ki a kalkulátorba.

Figyelt kérdés

[link]

Kiszámoltam hogy mennyi kalóriát kell bevinnem egy nap:

16év,187cm,90kg,Átlagon felüli aktívitás.=3127 kcal De szeríntem ez lehetetlen,én 1500 kalóriát is alig bírok megenni egy nap,ha rendes kaját eszek nem édességeket.(még régen úgy híztam fel 104 kilóra 75röl)Most szeretném vissza szerezni a régi súlyom,,de nem kevés a 1500 kcal naponta?és nem lassítja a fogyást?

2011. aug. 10. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi még egy kétkezi bányásznak is sok egy napra!
2011. aug. 10. 21:32
 2/10 bix ***** válasza:
átállítottad a fontot kg-ra? nem a saját adataidnál hanem lennebb...
2011. aug. 10. 21:33
 3/10 bix ***** válasza:
első: tömegelésnél ennél is többet szek mégse vagyok bányász:D
2011. aug. 10. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ő fogyni akar, és nem tömegelni!!!!!

2011. aug. 10. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:

számold ki máshol is..ha tényleg ennyi jön ki akkor se kell erőltetni az ételt .... ha nem bírsz többet enni az azért van mert nem vagy éhes..( de ne úgy ne legyél éhes hogy nem eszel egész nap mert dolgozol, és nincs időd egy falatra aztán meg ..áhh most nem kívánom).. egyél napi 5ször..

számold ki sportolás nélkül mennyi..aztán másik kalkulátorral( házipatika oldalon is van) hogy mennyi kalóriát használtál fel a mozgáshoz... és ez legyen az alap , mert ez hogy Átlagon felüli aktívitás-ez nem túl konkrét ..tehát számold ki az alapanyagcseréd és add hozzá mennyit használtál még fel .. és ez alapján étkezz

2011. aug. 10. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy nagydarab embernek eleve többet kaja kell és még ha többet is mozog akkor még jó+ tizenéves vagy ilyenkor gyorsabb az anyagcseréd is
2011. aug. 10. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,még azt szeretném kérdezni hogy ha csak 1500 kalóriát eszek az nem lassítja a fogyást ? Eddig 14 kilót tudtam fogyni 3 hónap alat.de lehetne méggyorsabb ? vagy minnél kevessebet eszek annál jobban fogyok ?
2011. aug. 10. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:
ha minél kevesebbet eszel akkor egyszer meghalsz ezt én nem ajánlom ..javaslom hogy 1500 nál ne egyél kevesebbet ..majd ha fogysz még akkor leviheted a határt 1400 ra de nekem az 1400 is elég a fogyáshoz pedig 156 cm vagyok és 51 kg
2011. aug. 10. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne akarj hirtelen fogyni, mert a bőröd nem fog tudni lépést tartani vele, és ott marad rajtad lógva, hasadon, karodon stb. Utána pedig már nemigen fogsz tudni vele mit kezdeni. A fogyást szépen, a saját ütemében, és mellette minden nap valami sportot, akkor szépen fognak a kilók eltűnni rólad.

Szerintem is az 1500-1700kal/nap jó, majd a gyomrod jelzi (ahogy kezd szűkülni), ha kevesebb is elég. Mindig csak annyit egyél, amivel még nem érzed magad kitömöttnek, de nem is vagy éhes. Inkább naponta többször, mint kevesebbszer, és lehetőleg a napnak ugyanabban az órájában.

2011. aug. 11. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
ez a 3 hónap alatt -14 is nagyon gyors ...
2011. aug. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!