Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mindennap másfél órát...

Ha mindennap másfél órát mozgok és nem eszek semmit csak vizet iszok akkor 2-t hét aatt vagy 1 hónap alatt mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
166 cm magas, 64 kg, 15 éves /L vagyok.
2011. aug. 9. 12:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek majd meglátjuk, hogy i lessz :) még írhattok :))
2011. aug. 9. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja, és ha valóban kitartó lennél, akkor nem ilyen ostoba villámgyors módszerrel akarnál fogyni, hanem tudnál tartani egy egészséges étrendet/életmódot... :-/ Ha az menne hosszú távon, akkor elismerésem, így csak egy vagy, a sok tucat divatdiétázó tini közül.
2011. aug. 9. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne írjatok már olyan butaságot,hogy csak energia italt igyon,vagy csak napi egyszer egyen ebédet..Ezzel nem fog fogyni..Ha mégis akkor az csak víz,és közben állandó szédülés,rosszullét fogja övezni a napját.

Kedves kérdező.Én 36 éves vagyok..Nekem már sokkal nehezebb fogyni mint neked 15 évesen.Mégis lefogytam 12 kilót.

Tudod mi volt a titka??

Minden ötszöri étkezés (reggeli,10 órai,ebéd,uzsonna,vacsora) Nem ettem 3 tányérral,csakis egy kistányérnyi adagot.Emellett héten háromszor mentem 40-60 perc kondi terembe,és minden nap mentem 30 perc úszásra.

Nemcsak hogy fogytam,de az alakom is szépen formálódik az úszásnak köszönhetően.

Az étkezéseknél meg az a jó,hogy nem kell semmiről lemondani.

2011. aug. 9. 12:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. aug. 9. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:

12:45, végre egy értelmes tanács.

És gratulálok! EZ kitartás.

2011. aug. 9. 12:50
 16/20 A kérdező kommentje:
:))
2011. aug. 9. 12:54
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 12:45 vagyok..

Köszönöm Palm a gratulációt.

Bár elfelejtettem hozzá írni,hogy eredményes,és sikeres fogyáshoz idő kell.Én sem 2 hónap alatt dobtam le a kilókat.Nagyon lassú menet,de van egy nagyon jó előnye a lassú fogyókúrának.(legalábbis az én esetemben)

Én alapjáratban lusta ember voltam(ezért is híztam több mint 20 kilót)

Nagyon nehezen szántam rá magam,hogy egyáltalán elinduljak az uszodába vagy konditerembe. Az első hónap nehéz volt,mert sokszor volt,hogy kihagytam napokat,vagy nem mentem mert esett az eső..(mintha ez számított volna fedett helyen)

Végül mindig mentem..Ma már nem kéne ennyit mozognom,de ma már annyira szeretek úszni(pedig lassan,nyugisan úszkálok,nem hajtom magam)hogy ma már hiányzik ha nem megyek..Teljesen az ember létszükséggé tud válni.

A legtöbb fogyókúrázóknál az a gond,hogy 1 hónap alatt várják a csodát,és nem igazán akarnak sportolni..

Így nem fog menni..Csakis kitartással,lassan,és megfelelő táplálkozással.

2011. aug. 9. 13:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hol voltál biológia órán kislány? Szerinted túléled ha egy hónapig nem eszel? Megsugom pár napot se bírod. És nem az akaraterődtől függ, hanem a szervezetedől. Leesik a vércukorszinted, nyomás a korház, ahol infúzióra kötnek. Hazamész és visszahízod duplán amit leadtál.

Figyelj, sokkal többet érsz el, ha mondjuk csak 1200-1500 kalóriát eszel egy nap, egészséges ételeket, húst, halat, nem olajban tocsogósan, rántottan, hanem grillezve, főve, lerben sütve( zsacsiban pl). Emelett zöldségek vagy nyersen vagy grillezve, párolva, lerben sütve. Nassolásról lemondasz, ha édességet kívánsz eszel gyümölcsöt. Cukross löttyök helyet vizet iszol, vagy teát, cukor nélkül, frissen facsart gyümölcslevet. Emelett naponta, vagy másnaponta mozogsz, elmész konditerembe, otthon tornázol( Zumba, turbo jam, capuéra, norbi, akármi), biciklizel, görkorizol, szaladsz, úszol, ami jólesik. Garantáltan lemegy az a 10 kiló felesleg és nem leszel egy plöyi élő hulla. Mert ha koplasz az leszel. Fakó lesz a bőröd, kihull a hajad, kimarad a menstrációd és kockáztatod, hogy később meddő legyél, illetve más emésztőrendszeri betegségeid legyenek.

Tarts ki, 2-3 hónap alatt bomba csaj lesz belőled, csinos leszel, feszes, tele energiával. Na melyik jobb?

2011. aug. 9. 15:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még írhattok de egyébként ha ost eddig nem etem már régóta és most meg elkezdenék enni akkkor híznékk vagy nem ?:o
2011. aug. 9. 17:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Te olyan buta vagy, hogy hihetetlen.

Enni mit? Ha zabálsz hízol, ha nem zabálsz, nem hízol. Egyél normálisan és mozogj, már leírták a receptet, de ha minden vágyad, hogy lógó bőrű ocsmány csontkollekció légy, akkor csináld csak, amit kitaláltál.

Csak talán mégis jobb volna a külsődre gondolva normálisan fogynod, mert az eszedért nem fognak szeretni...

2011. aug. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!