Hogy lehet ilyen testből ilyent "csinálni"?
Most így nézek ki:
De így szeretnék kinézni:
Az evéssel nincsenek gondok, azt tudom rendesen kivitelezni =) A mozgással vannak gondok. Ajánlanátok DVD-ket, vagy videókat, hogy mit tornázzak, hogy elérjem a célomat? Köszi =)
Úgy állsz be mint aki dinnyét lopott XD
Na de... a dvdket inkább hanyagold, végezz teljes testes edzést! Ha nem is mész el konditerembe és nem is veszel súlyzót legalább otthon saját testsúllyal nyomassad!
Guggolás, kitörés, hasprés, törzsemelés, lábemelés, fekvőtámasz (szélesen/szűken), tolódzkodás, húzódzkodás (szélesen/szűken) stb... mellé kiegészíted egy kis intervallum (váltott tempójú) futással vagy biciklivel (de ez már a csak a kiegészítés). Menni fog hidd el!
Szia
Hát az arcodat nem tudod megváltoztatni. Ázsiai sosem leszel. Esetleg sminkkel, és frizurával lehet valamelyest befolyásolni az arcod. Ezügyben keress fel egy sminkest, vagy kozmetikust. Az alakoddal kapcsolatban: Soha nem leszel olyan alacsony, és vékony, mint az a kis mandulaszemű a képen, mivelhogy az ázsiai emberek alapból véve alacsonyabbak, és vékonyabbak. Nem úgy, mint az európaiak. Az első pár hónapban minden napos testedzés. Főleg kardio tréning. Emellett periférikus edzést vigyél véghez kis súlyokkal, de abból sokat. (így leszálkásítod az izmaidat. Feszesebbek lesznek. Érdemes lenne alak formáló edzésre jelentkezned. Keress fel egy személyi edzőt, és érdeklődj nála ezügyben. Kajával kapcsolatban: Napi 5-szörös étkezés, de nem két pofával, hanem kis adagokban. Érdemes mindig egy kicsit levenned a kajából. Húst egyél, zöldséget, gyümölcsöt. Zsírt ne nagyon. Nagyjából ennyi.
ne ahragudj,h ezt mondom.de te akár mit is fogsz csinálni,sosem leszel ilyen vékony.már csak a csontozatodból adódóan sem.
hisz egy ázsiai nő max. van 50 kg,de ez a lány még 45 sincs.
nincs rossz alakod,egy kis sport és tökéletes leszel :)
Szia!
Egyáltalán nem hasonlítasz a második képen lévő lánykára. Keresd inkább elő azt a képet, amelyen a legjobban néztél ki (de ha lehet, nem 20 évvel ezelőttit), és azzal motiváld magad. Ne ámítsd magad képtelen célokkal, és ne húzd be ennyire a hasad, attól még nem lesz kisebb, bocsi.
Nem tudom, Fruitsnak miért akkora ellensége Réka. Én is szépen formálódom a Réka tornáktól, pedig nem végzem őket fanatikusan, és az update-t be is tartom, meg nem is ☺ , de akik komolyabban veszik, gyönyörű eredményeket érnek el. Szóval egyik oldalon van a Réka, akiről nap mint nap láthatunk képeket, meg a másik oldalon van a Fruits, aki semmibe veszi Réka módszerét, de önmagáról még egy képet sem töltött fel...
Hányszor mondjam még, hogy NEM utálom rubint rékát! Azt utálom ahogy ti itt istenítitek!
Mi a f4sznak rakjak fel magamról képet? Miért kéne nektek bizonyítani? Majd ha egy kicsit több közötök lesz a témához akkor talán.
Soha nem mondtam, hogy hinni kell nekem, mindenki azt hisz amit akar. Én megmondtam mindig az igazságot, ha ez fáj nektek akkor ez van.
Elfelejtitek, hogy én mindig a LEGOPTIMÁLISABB utat javaslom. És szálkásítás izommegtartáshoz rubint réka dvdje NEM A LEGJOBB MEGOLDÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!