Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 7-8...

Hogyan tudnék leadni 7-8 kilót szeptember 1-ig?

Figyelt kérdés
nagyon kétségbe vagyok esve mert meghíztam a nyáron. hogyan adjam le a fölösleges kilókat? köszi a válaszokat!
2011. aug. 8. 22:07
 1/2 bix ***** válasza:
53%

7-8 kilót? sehogy. 3-4 et max... csökkentett kcal tartalmú diéta és intenzív mozgás...

(miért érzem azt hogy ez fog menni itt 31.éig... gyűlölöm a nyarat. strandra megyünk jövőhéten fogyni akarok 120 kilót, nyaralni mentünk tegnap holnap reggel van 2 órám strand előtt 4 kilót szeretnék ledobni...mindenki utsó pillanatban kapálózik...)

2011. aug. 8. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

természetes hogy ez fog menni addig. tavaly is ez ment. a húsvéti szünetben is ez ment. mert mindenki úgy érzi, hogy itt lett volna az ideje, hogy rendbetegye magát, hogy mindenki elcsodálkozzon hogy úú de megváltoztál. azt nem értem, hogy ezek az emberek nem találkoznak időközben a haverjaikkal? vagy kit akarnak elkápráztatni, hmm?

mellesleg én is így indultam neki a nyárnak, nem fogytam végül semmit, csak centik mentek le. de nem bánom, jobban érzem magam és kész.

2011. aug. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!