20 éves vagyok 170cm 94 kilogramm. A kérdésem pedig: 1. Mennyit kéne fogynom? 2. Hogy kezdjem el, milyen sportot ajánlotok amitől fogyni lehet, nem izmokat akarok hanem fogyni!
Szia! Én csak leírnám a saját példámat, és annyit fogadsz meg belőle amennyit szeretnél :)
22 éves vagyok , 173 cm, és 5 hónapja kezdtem el "fogyózni". Akkor voltam 100 kiló.
Azzal kezdtem, hogy vettem egy uszoda bérletet és eljártam heti 3szor úszni (most már van olyan, hogy sajnos egyszer sem jutok el, mert nincs időm, most meg egészségügyi okból nem tudok menni), elkezdtem biciklizni a barátnőimmel, ami úgy is egy tök jó program. Ha tudok kijárok tollasozni, röplabdázni, és sokat sétálok. Tehát mozgok, és ez a lényeg! A futást nem javaslom, mert a térdeidet nagyon megterhelné. Amúgy ezektől a sportoktól fogyni fogsz elsősorban és nem izmosodni, bár ekkora súlyból először úgy is a zsír fog lemenni bármit is sportolnál :)
A másik dolog, hogy oda figyelek az étkezésemre. 6 után nem eszek, és édességet is sokkal sokkal kevesebbet. Amikor elkezdtem, akkor volt, hogy kenyeret nem ettem, csak Abonettett, hogy a csokit is teljesen megvontam magamról, csak zsírszegény dolgokat ettem, de rájöttem, hogy ezt hosszú távon nem bírnám. Szóval eszek mindent mint eddig, csak kevesebbet, és néha még bűnözök is :)
Szóval úgy érzem, hogy annyira sokat nem is tettem a dologért, és nem sanyargatom magam, még is lement már 18 kiló! Most vagyok 82 és még egy két kilót szeretnék fogyni, sokat már nem. Remélem segítettem azért.
Sziasztok.
Először is FIÚ vagyok :D
2 évvel ezelőtt verseny szerűen táncoltam de volt egy nagyon komoly balesetem ami miatt 4 hónapig ágyhoz voltam kötözve. Azért írtam hogy nem szeretnék izmokat mert tudom jól hogy azokat csak kondizással lehet elérni, és mivel még nem teljesen épültem fel nem járhatok ilyen helyekre. Olyan sport kéne ami nem terheli meg nagyon a gerincemet.
Étrendem: Reggel egy kávé feketén és olyan este 5-6 körül van időm enni, mert előtte egész nap dolgozok. Mikor hazaérek akkor azt eszek amit épp találok. Itthon még fent vagyok olyan hajnal 1-2ig a munka miatt. Ezalatt az idő alatt megiszok vagy 3-4 kávét és kb 3 liter ásvány vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!