Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mániákussá váltam, mit tegyek?

Mániákussá váltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lefogytam, oké, sikerült, de azt hiszem közben kisség be is csavarodtam. A környezetemben már mindenki azt mondja, hogy ne fogyjak tovább, néha én is látom, hogy igazuk van, de általában nem hiszem el. Folyton számolom a kalóriákat, nem akarok semmi olyat enni ami zsírral vagy olajjal találkozott, a cukros, tésztás dolgoktól eszméletlen bűntudatom van. Pedig régen imádtam enni, sőt nagyon szerettem a családdal meginni esténként pár pohár bort, most pedig italra se tudok nézni, mert ugye az alkohol hízlal. Bújom a fogyókúrás cikkeket, tippeket, és a tükörben állandóan azt nézegetem, hogy nem lett-e nagyobb a hasam. Kérlek segítsetek, hogy álljak le. köszi, hogy elolvastad.
2011. aug. 7. 19:52
 1/4 bix ***** válasza:

minden agyban dől el. ha te nem látod magadon hogy elég akkor ülj le ősökkel barátnőkkel, akármi. ezt soha nem értettem egyébként. én is mániákus vagyok, zuhogó hóban is futok, és évekre visszamenőleg van kaja és edzésnaplóm. ettől még bármikor le tudnám tenni ha arról van szó.

fordulj szakemberhez

2011. aug. 7. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Na, én így csúsztam bele egy anorexiába. Most már 48 kilóra fogytam, és pokol nehéz megállni... :( Szörnyű, régen én is imádtam enni, most meg... menj szakihoz, h kezeljen ki, mert ez elég gázos táplálkozási zavar.
2011. aug. 7. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul, akkor olvasgass itt: [link]

és meglátod, h nem kell mániákusnak lenni, h jól nézz ki! Ők sem azok, csak jó módszert választottak.

Szóval, hátha ez kilendít a fogyókúra mániából. :)

2011. aug. 7. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan üres az életed, hogy nincs semmi más, ami kitöltse, ezért bámulod magad naphosszat a tükörben, hogy a komplexusodat ellensúlyozd.
2011. aug. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!