Ez szerintetek már koplalásnak számít? 6:00-1bögre tej 12:45-1csirke comb és kb.100g rizs Ezek mellé kétszer futok kb.20-25 percet és light colát és vízet iszom!
amin elsőnek megakadt a figyelmem:
"Talán feltűnt és meglepetésként ért, hogy a szénhidrát nem szerepel a listában. Nem, mert nem esszenciális tápanyag, cukrot a szervezet elő tud állítani nem szénhidrát forrásokból is!" Ez tény, hogy elő tud állítani... de kérdem én amikor odakerül egy gyenge kétségbeesett nő aki mindenáron fogyni akar, de túl gyorsan szeretné azt, annak maga lesz a pokol. Szédülni, émelyegni fog, ha szerencsésebb akkor nem fogja feladni és kibírja akkor tovább fog romlani a helyzet. 800kcal annyira kevés, hogy talán épp az agynak elég tápanyagot tud fehérjeszintézisből élőállítani innentől kezdve alig alig marad az izmoknak tápanyag. Még akkor is jobban járna, ha kevesebb fehérjét vinne be és több cukrot ugyan úgy 800kcal mellett.
F4szság de olvassuk tovább...
"Ekkor valakinek végre felvillant az agyában a szuper ötlet, hogy mi lenne, ha fehérjét etetnének a pácienssel?" az előbb írtam le, elméletben tök süti megoldás, gyakorlatban hülyeség.
"a teljes elvesztett testsúly csökkenhet, de ez félrevezető, mert az történik, hogy a zsírveszteség mértéke nem csökken, de a zsírmentes tömeg nő" nő a te f4szod ha már kigondoltam... NINCS olyan diéta és NINCS olyan edzés ami nem járna izomvesztéssel! Max csak ha kokszolsz is mellé akkor talán megúszod.
"főleg nőknek mégis aerob edzést kell beiktatniuk a diéta mellé" persze legyen plötyi a lényeg, hogy fogyjon le... tök jó megoldás.
"Összességében a legjobb edzés a heti 2-3, alkalmanként a teljes testet megdolgozó súlyzós tréning lenne, amely során az egyes testrészekre 1 gyakorlat pár nehéz szettel (6-8 ismétléssel) elégnek bizonyulhat az izomtömeg megőrzéshez." Nem ilyenkor szoktatok elküldeni a p1csába, hogy ti nem akartok kigyúrtak lenni? Ezt p0fázom már 3 éve nektek! Viszont a fentebb említett okok miatt kizárt a teljes izomtömeg megtartása.
"tipikus bodys versenyfelkészítő őrületes edzésprogram nem alkalmazható!" nem is javasoltam tipikus testépítő edzéstervet soha! Mindig próbáltam egyszerű teljes testes edzést javasolni, nem osztott haladó edzéstervet. Össze is pisilné egynémelyik kérdező ha megtudná milyen egy igazi edzésterv.
Egy része jó egy része f4szság... tökéletes lehet mint írták súlykategóriába való bekerüléshez egyébként hétköznapi embereknek nem javaslom.
zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű gabona, joghurt, túró, tej, tojás, halak, husok(vörös és fehér husok is)főzelékek, párolt zöldségek, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, olajok, fűszerek
víz, gyümölcs, zöld tea, zöldséglevek, gyümölcslevek, turmixok
mindenre szüksége van a szervezetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!