Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek már koplalásnak...

Ez szerintetek már koplalásnak számít? 6:00-1bögre tej 12:45-1csirke comb és kb.100g rizs Ezek mellé kétszer futok kb.20-25 percet és light colát és vízet iszom!

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 13:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
persze 5-6 étkezésre szétosztva!
2011. aug. 7. 14:19
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem muszáj lefogynom,mert cukros vagyok.le írom mi az amit ehetsz és mégis fogysz egészségesen!Ugyanis egy táblázatot kaptam a dokitól amit nem lehet meg venni és a netten sincs rajta és be szkennelni se tudom,mert A+ laminált lap.

Nos!

Mindenféle hús ,kivéve a máj!Sütve ,főve,bárhogy.(köret nélkül!!

Napi 2 db zsemle (magos)Ezt muszáj,mert baj lehet!!

1.5 dl tej/ nap

Vegyes müzli

Méz

Magvak,ebből is a tök mag a legjobb,

Friss gyümölcs,de nem sokat!!

Nyers vagy párolt zöldségek,ebből is kb 10 dkg/evés

És ami fontos napi 5x étkezz!

SOHA NE ÉHEZTESD MAGAD,MERT A SZERVEZETED EZT ÚGY REAGÁLJA LE ,HOGY ÉH HALÁL ÉS RAKTÁROZZA ZSÍR FORMÁJÁBAN,ARRA AZ ESETRE HA NEM ESZEL.

Tehát össze foglalva,ha olyan ételt eszel amibe kevés a szénhidrát vagy nincs benne egyáltalán szénhidrát pld húsok,akkor fogyni fogsz.

DE,,,ENNI MUSZÁJ!!!

Teca

2011. aug. 7. 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
"OHA NE ÉHEZTESD MAGAD,MERT A SZERVEZETED EZT ÚGY REAGÁLJA LE ,HOGY ÉH HALÁL ÉS RAKTÁROZZA ZSÍR FORMÁJÁBAN,ARRA AZ ESETRE HA NEM ESZEL." Ez a rész f4szság, de egyébként nagyjából jó. Ha nem viszel be elég kcalt nincs az az isten, hogy neked akár 1g zsírt is elraktározzon a szervezet! Ha igaz lenne, hogy koplalásnál zsír rakódik le akkor az etióp kisgyerekek hájas kocák lennének.
2011. aug. 7. 14:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Előző: koplalásnál nem rakódik le zsír. Először a szervezed elhasználja az izmokat energiaként, mivel ilyen alacsony energiabevitelnél nem tud zsírt égetni. Majd ha izmokat már nem tud, akkor kezd el zsírt égetni. Lényegében az etiópokat meg lehet nézni, hogy néznek ki. Konkrétan úgy fog kinézni valaki, aki masszívan koplal. De 1000-ből 1 ember képes hónapokig koplalni, ők általában betegek (anorexia, stb.).

A hízást azért kötik össze a koplalással, mivel az alapanyagcsere koplalás alatt annyira leesik (1500-ról akár 200-300-ra), hogy aki újra elkezd normálisan étkezni, az mindentől hízik lényegében. Sőt, a szervezet a lehető legtöbb zsírt akarja eltárolni.

Viszont aki nem fogyaszt kevesebbet az alapanyagcseréjénél, annak nem is fog leesni, így fogyás után, ha növeli a mennyiségeket, nem fog hízni sem.

Nem hiába kell normálisan étkezni diéta alatt.

2011. aug. 7. 14:52
 15/24 anonim ***** válasza:
Zöldség, gyümölcs... rostok.. ezek nagyon hiányoznak. enélkül olyan székrekedést fogsz kapni hamarosan.. pláne, hogy az élelem mennyisége is kevés. pár nap után majd puffadni fogsz meg égbe-világba pukizni. a böröd is csúnya lesz, mert túl sok káros cucc fog visszaszivodni a székletböl.
2011. aug. 7. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja és spenót, máj, cékla, vöröshús... ilyesmik is kellenek, kulonben vashiányod lesz. -->sápadtság, fáradékonyság, hajhullás, bör kiszáradása...
2011. aug. 7. 15:11
 17/24 anonim ***** válasza:

DR.14.24

Ezt a diabétesz orvos mondta,hogy " ha éhezünk akár milyen keveset eszünk azt is zsírra építi a szervezet,még akkor is ha,kalória szegény az étel"

Fogyókúrára alkalmával azért nem szabad éhezni,mert a szervezet illetve az agy képes arra,hogy fehérje csere és pótlás helyett a teljes értékű állati fehérjét is zsírrá alakítsa és nem pótolja a szervezet számára szükséges fehérjéket,így próbálja meg kompenzálni a megfelelő rendszeres táplálkozást (úgy viselkedik ,mint ha vész helyzet lenne!

És azok a gyermekek akiről írsz szó nincs!

2011. aug. 7. 15:34
 18/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem elhatárolódtunk a kérdéstől!Arra válaszoljatok!
2011. aug. 7. 16:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves 15:34!

Attól, hogy orvos mondta még nem biztos, hogy igaz... mindegy lóf4sz kedvem sincs veszekedni ilyen hülyékkel, én leírtam mi az igazság innentől kezdve, ki mit hisz az már nem az én dolgom.

Kérdező!

Igen annak számít! Ez összesen 600kcal.. ha szerinted 600kcal nem koplalás akkor ismételten nem velem van a baj.

2011. aug. 7. 16:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező: mindenre választ adtunk, sőt többet is. Ha ezek után még kérdéseid vannak, te vagy a hülye.
2011. aug. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!