Nagyon kövér vagyok? Kb. hány kilóra tippeltek és
mennyit kéne leadnom? Már egy csomó ideje
diétázok+sporoltok de nagyon lassan fogyok. ) : És még
ráadásul nagyon alacsony is vagyok.
10kg felesleged tuti van. nagyon vastag a combod és nagy a hasad.
amúgy nem lett volna egyszerűbb felvenni egy bugyit? :o
2011. aug. 12. 09:45
32/43 anonim válasza:
a 4.képen van rajta bugyi!!
annak aki kérdezte hogy fogytam le 10 kg-t 5 hét alatt:
kemény diéta, kb.800kcal/nap, 80 perces torna minden nap. nem eszem kenyeret, tésztát, krumplit, semmi édesség, semmi!csak zöldség, gyümölcs és némi hús, meg víz. ennyi.
2011. aug. 12. 10:02
33/43 anonim válasza:
megint én 10.02-es
bocsi nem ide akartam írni hogy aki kérdezte annak írom, de mindegy.
2011. aug. 12. 10:05
34/43 anonim válasza:
OFF!! Brutális!! Kezdj el sportolni, de nagyon sürgősen valami hatékonyat is. Ha így megy tovább komoly bajok lesznek belőle. Ömm izé.. aki azt mondta hogy nem olyan vészes az vagy azért mondta mert maga is ilyen testalakkal szenved vagy azért mert nem akar rosszat. Szerintem nem vagy alacsony annyira nagyon.... de mért kérdezed hogy hány kilónak tippelünk?? De mindeggy.. szerintem van rajtad 10kg felesleg bőven ha nem több... De olyan 75 kg. körül lehetsz. És egy kicsit se foglak megszánni hogy nem olyan vészes meg minden, jó értékelem hogy elkezdtél diétázni, meg sportolni(valamit)., de ha egy csomó ideje akkor az édes kevés. Nem is beszélve hogy hogy juthat el valaki erre a szintre. Bár nem tudom hogy van-e rejtett betegségben( cukorbetegség, pajzsmirigy probléma, örökletes hajlam) De ezek is mind olyan dolgok ami ellen könnyen lehet tenni. Én 159 cm 50 kg vagyok, kajakozok, lovagolok, tehát napi rendszerességgel sportolok, az apám még így is a képembe vágja néha hogyha így haladok annak nem lesz jó vége. Na most ha az én apám lenne a te apád akkor biztos nem jutottál volna idáig. Ha csak annyi volt a kérdésed hogy szerintetek kövér vagyok-e akkor a válasz rá :IGEEN!!!
2011. aug. 12. 12:57
35/43 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Látom nem nagyon válaszolgatsz senkinek, tehát csak olvasgatod a kommenteket, de azért megkérdezem. Mit sportolsz? Mennyi ideig? Heti hányszor?
2011. aug. 12. 13:00
36/43 anonim válasza:
Kedves A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:00!
Nos szerintem sem kövér a csaj csak duci! És nem kellene ilyen fellengzősen, és beképzelten beszélned az életedről, biztos van pénzetek ilyen sportokat űzni, neki lehet hogy nincs, és sajnállak azért amiért az apád ilyen veled! Egy Normális apa egy 50 kg-ós lánynak nem mondja azt hogy ha igy haladsz nem lesz jó vége, mert ha lennél vagy 6 kg, de még akkor sem. Egy apának nem az a dolga, örökre elrontja az önérzetedet és a duci vagy kövér emberekhez való viszonyulásodat!
2011. aug. 12. 13:36
37/43 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:00
Azt megkérdezhetem hogy te hány éves vagy???
2011. aug. 12. 13:37
38/43 anonim válasza:
ennyi túlsúly nem is az,hogy nem szép látvány de ilyen fiatalon nagyon EGÉSZSÉGTELEN. kezdj el nagyon keményen edzeni és normálisan enni,mert ez már csak rosszabb lesz. ha most nincs meg a kellő motivációd már valószínűleg később sem lesz.
2011. aug. 12. 14:37
39/43 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:00 Vagyok!!!
Abba ne menjünk bele hogy kinek mennyi a pénze, de ezek közül is csak a lovaglás a húzósabb, a kajak egyáltalán nem drága sőttt... Amúgy én büszke vagyok az apámra mert ha nem mondaná akkor talán ott tartanék mint ő most! Az önérzetem pedig nem rontja el mert, nem vagyok egy gyenge önérzetű ember aki minden kis bántáson felhúzza magát és anorexiába megy át. Egyébként 16 éves vagyok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!