Nagyon kövér vagyok? Kb. hány kilóra tippeltek és mennyit kéne leadnom? Már egy csomó ideje diétázok+sporoltok de nagyon lassan fogyok. ) : És még ráadásul nagyon alacsony is vagyok.
2011. aug. 6. 21:30
12/43 anonim válasza:
szándékosan csinálta hogy kiakadjatok nyugii :)
13/43 anonim válasza:
mért rajzoltad oda a bugyit?
Csak nélküle lehet megálapítani ;)
14/43 anonim válasza:
hogy a fenébe nyitottátok meg a képet?
15/43 anonim válasza:
link+ .jpg
Kérdező, szerintem 156cm és 70kg vagy.. van mit fogynod. Miket eszel,mit sportolsz? Sokat tudnék neke segíteni! KOmolyan:)
16/43 anonim válasza:
Kövér vagy. Menny el a Scitec-be és edz komolyabban!
17/43 anonim válasza:
ha egy csomó ideje diétázol és sportolsz akkor vagy nagyon kövér voltál, vagy rossz a diéta és kevés a sport, mert még mindig elég kövér vagy. ha mondjuk 155-160 centi vagy akkor simán vagy 70 kiló szerintem
írd le az étrended és hogy mit és mennyit sportolsz, plusz korod, magasságod és súlyod.
18/43 anonim válasza:
Nekem semmi problemam a keppel. Es szerintem nagyon is latszik hogy sportolsz,vagy legalabbis teszel azert hogy jol nezz ki. Szep formas vagy,es nincs rajtad 7 kilonal tobb felesleg. Amugy szerintem azert nem vagy olyan alacsony. Kb. 166 centi es 67 kilo korul lehetsz....
20/43 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!