Nagyon kövér vagyok? Kb. hány kilóra tippeltek és mennyit kéne leadnom? Már egy csomó ideje diétázok+sporoltok de nagyon lassan fogyok. ) : És még ráadásul nagyon alacsony is vagyok.
2011. aug. 6. 21:30
21/43 anonim válasza:
A modik kijavították a linket nem így volt először.
22/43 anonim válasza:
Szerintem olyan 165 cm lehetsz és hozzá olyan 70-78 kg.
De ha edzzel, akkor ne add fel. Az is látszik, hogy néhol izmosodtál, feszesedtél.
kitartást.
23/43 anonim válasza:
"hogy a fenébe nyitottátok meg a képet?"
Kivettem a space-t a címsorból, mert egyertelmuen veletlenul kerult oda.
25/43 anonim válasza:
vastag a combod nagyon, és nagy a hasad is.
kemény szénhidrát diéta és sok sport!!!!
26/43 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem vagy KÖVÉR!!! Persze vékony sem vagy! Nagyon szép a feneked, és a combod! Duci vagy de nem kövér!
27/43 anonim válasza:
Emberek láttatok már kövér nöt? Ez a csajszi esetleg picit teltnek mondhato de nem kövérnek.
28/43 anonim válasza:
Szerintem van rajtad elég sok fölösleg, ami annak is köszönhető hogy nem mozogsz rendesen, és sok gyors kaját ,chpiset, csokit és hasonlókat ehetsz. azt ajánlom kezdj el sportolni, napi min. 3x de valami tényleg sportot ami kb. fél és egy órán keresztül aktívan csinálsz és a végén meg is izzadsz. Fogd vissza magad az édességben, és tényleg kezd valamit magaddal mert ha nem tudod magad eldönteni hogy kövér vagy-e vagy nem akkor nagy baj van. Meg amúgy is, nem lesz jó vége. :/ Sok szerencsét a fogyáshoz! :)
29/43 anonim válasza:
Ja és mit sportolsz? De amúgy sok oka lehet hogy lassan fogysz, pl. nem elég aktív a sport amit csinálsz, nem tartod mindig a diétát, vagy cukorbeteg vagy, esetleg pajzsmirigy betegség vagy valami hormon zavar. :) Esetleg öröklődő hajlam.
30/43 anonim válasza:
Szerintem sem olyan drasztikus mint ahogy itt írták!Csak bunkózni akarnak!
Olyan 70 lehetsz,és szerintem ha fogynál olyan 5-7 kilót akkor jól néznél ki! :) Bár a magasságod nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!