Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le leghatékonyabb...

Hogyan adjak le leghatékonyabban és gyorsabban a fölös cm ereket?

Figyelt kérdés
A nyáron 171 és 55 kg voltam most 60 vagyok és elég sok cm-er feljött rám ezeket a nyári gatyáimon veszem észre mivel nem naon akar beggombolódni:S:D Hogyan tudnék minél hamarabb beleférni vagyis hogyna lehetne minél jobban leadni a cm-ereket?
2009. ápr. 9. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő módon diétával.
2009. ápr. 10. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

SPORT+EGÉSZSÉGES ÉTEL+KITARTÁS=fogyás

ennyi

2009. ápr. 10. 08:20
 3/4 anonim válasza:

A szénhidrátmentes diéta (azaz fehérje és rost alapú)nagyon hatásos, ha csak a cm a fontos.

Az 1-5kg változás esetében alkalmazott szénhidrátmentesség gyors fogyást biztosít, de tudni kell, hogy ez nem mindig jár kg veszteséggel, inkább az "úszógumit" alakítja.

Hosszútávon drasztikusan alkalmazni veszélyes lehet, ugyanis a szervezetnek szüksége van némi szénhidrátra(csak nem mindegy, hogy melyik fajtából).

Ajánlom, hogy heti 2-3szor 30-40perc torna, és a szénhidrát erőteljes csökkentésével(nem teljesen megvonásával) kezd.

Egy dietetikus

2009. ápr. 10. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
én ebből merítek tanácsokat: [link]
2009. aug. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!