Valaki magyarázza el + mit csináljak?
1.Szóval az, hogy tegyük fel egy darabig hájas a lábad aztán mondjuk elkezdesz eljárni futni v bármi és izmosodik, de persze közbe fogy....attól h izmosodik látszani fog h fogyott is? Szval nem lesz olyan mintha nem is fogyott volna?(mert ugye lett izom helyette. :S)
2. Mióta lépcsőzök(10 le-fel) + futok elég izmos lett a combom.Szerintetek nem kéne mondjuk a lépcsőzésből kevesebbet csinálom, nem fog túlságosan izmosodni a combom ezzel hogy lépcsőzök is + futok (van amikor 20p van amikor 30p de volt már 40p-is.) Vagy mit csináljak? Tipp? elég csontos alkatú vagyok alapból. 15/L 156/53.4kg
Mindkettőre válaszoljatok!! azért irtam számokat a kérdés elejére. :)
1. vagy izmot szedsz fel vagy zsírt adsz le,a kettő együtt nem megy
2. mivel lány vagy nem fogsz annyi izmot felszedni,mint egy férfi,szóval nem kell attól tartanod,hogy túl izmos leszel...anyukám napi12kmert fut ,jár versenyekre,maratonra mégis formás lábai vannak még 43 évesen is..és nem túl izmos,pont jó
1. Izomépítés és zsírégetés nem megy egyszerre, arról nem is beszélve, hogy futással nem igen lehet izmosodni. Lehet izmosabb hatást fog kelteni a combod mert lement róla a zsír de nem lesz tőle nagyobb.
2. az előbb leírtam ilyen mozgásokkal nem lehet érdemi mennyiségű izmot felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!