Légyszi magyarázza el nekem valaki a testkontroll lényegét?!
A tudatos eletmod inkabb, tehat a tudatosan etkezel.
Amikor tudod azt, hogy mit es miert fogyasztasz el. Mivel a dieta az artalmas a szervezetre, de a lelekre is, igy elkezdesz tudatosan etkezni.
De ez nem jelenti azt, hogy de. nem ehetsz, de friss zoldseglevel kezded a napodat, tehat ehgyomorra, mivel ez tisztito hatassal van a szervezetedre, de a leleknek is feludulest ad. Nem beszelve arrol, hogy a reggeli etkezessel mar nem terheled a gyomrodat, hiszen ez komoly energiat vesz ez Toled.
Ezutan megismerkedsz a zoldsegekkel es a magokkal, s igy mindig tudni fogod azt, hogy melyiket, miert fogyasztod el, hiszen az a fontos, hogy az eletenergiad meglegyen.
Tehat amikor fogyni akarsz pl. akkor nem drasztikus dietaba kezdesz, hanem ismerve a zoldsegeknek, gyumolcsoknek a tartalmat es a magvaknak, igy mar osszetudsz allitani egy nagyon finom es izletes salatat pl., de mar olyat, amibol energiat is nyersz. Ehhez aztan lehet fogyasztani parolt rizst, vagy grillezett cs.mellett, de a lenyeg, hogy tudataban vagy annak, hogy ez a menu mar nem fog hizlalni, de nem is fogsz elsavasodni, hiszen egeszseges, de nem is raktarozodik fel a viz, mivel egy ilyen etkezesi szokas mellett, mindig tisztitva van a szervezeted.
Kb. ennyi. Allandoan kontrollt tartasz, hogy mit eszel es miert!
En 20 eve elek igy es fantasztikus erzes az, hogy soha nem vagyok faradt, es soha nem voltam beteg. Eleinte volt egy kicsit bonyolultabb, amig ki nem tapasztaltam a sajat izeimet, de azota mar a csaladom is igy etkezik.
Tehat meg egy virust es fertozest is megelozol ezzel az etkezesi szokassal, hiszen eros a szervezeted, igy ellenallo kepessege van.
Mostanaban pl. a salatahoz mindig reszelunk f.hagymat es friss gyombert, igy mar megvan a napi vit.kapszulank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!