Ha elkezdem a fogyókúrát, a melleim összemennek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 21:10
1/6 anonim válasza:
A fogyókúrával a melleid is fogyóznak, igen, elég sok zsír van bennük.
2/6 anonim válasza:
Ez a génjeidtől függ. Ha ilyen tulajdonságot örököltél, sajnos igen.
3/6 anonim válasza:
Ez alkat kérdése.Ha a melledre hízol legelőször, onnan fogysz legutoljára.Nem tudom megmondani, hogy látványosan kisebb lesz-e a melled.Én mondjuk amikor fogytam, a mellemből is fogytam, de mindenhonnan máshonnan is.Engem nem zavar a kis mell, legalább könnyebb sportolni.:)
4/6 anonim válasza:
Genetika, szóval könnyen meglehet.
5/6 anonim válasza:
Milyen genetika??? A mell 2/3-a zsír. Ha nagy melleid vannak, látványosan össze fognak menni.
6/6 anonim válasza:
Nem törvényszerű... attól függ mennyiről, mennyire fogy le és, hogy milyen a genetikája. Nekem a zsír nagyrésze a csípőmön van, onnan megy le legkésőbb, de a hasamról azonnal leugrik. Ha neki olyan a genetikája, hogy a melléről megy le legkésőbb akkor egyáltalán nem törvényszerű, hogy teljesen lemegy neki. Persze csökkenni fog mindenképp a mérete az a kérdés csak, hogy mennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!