Mennyit fogytatok a futással?
Figyelt kérdés
Mennyit futottatok? (idő, km, hány naponta?) Mennyi idő alatt fogytatok vele?2009. ápr. 9. 16:30
1/7 anonim válasza:
ha csak futsz akkor nem fogsz fogyni, ha jó a diétád akkor fogsz
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.
2009. ápr. 9. 20:14
3/7 anonim válasza:
Szia!
Heti min 5 alkalommal futottam, kb. 5km-t. Így 4 hónap alatt fogytam 6 kg-ot. Nem diétáztam, csak az esti futás után már nem ettem semmit. Az 5 km persze csk akkor ment mikor már kondiba jöttem (kb 2 hónap alatt fokozatosan növelve a távolságot). Ez napi 25-30 perc futást jelent nálam.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! És mennyi súlyfelesleged volt? Mennyiből ment le ez a 6 kg?
2009. ápr. 10. 13:31
5/7 anonim válasza:
Szia!
73-ról fogytam 67-re. 176cm vagyok. Nekem ez jó volt. Nem voltam sovány, de kövér se. Azért multidő, mert terhesség alatt felszedtem 16kg-ot. Egy hete kezdtem újra futni, és egy laza diétát. 1kg már lement:)
Húsvét után a diétát is bekeményítem. Remélem a nyár második felében már rá merek nézni a fürdőruhámra!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Sok sikert és kitartást! :)
2009. ápr. 11. 12:44
7/7 anonim válasza:
Januártól, 2 naponta 45-50 percet (5-6km ) futottam, március elejéig ez -5 kg-t eredményezett, diéta mellett és a centik is mentek szépen lefele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!