Tul magas tesztoszteronszint (nok eseten) es a suly kozott van osszefugges?
Nem tudok mashova menni orvoshoz, mert kulfoldon elek (USA) es nekem ugy mukodik a biztositasom, hogy be vagyok osztva 1 orvoshoz (vegulis haziorvosnak nevezhetjuk), aki tovabb tud kuldeni mashova, de ilyen orvos, hogy felir szoptato nonek ilyen hormon gyogyszert, aztan mikor kivaltottam, mondtak a gyogyszertarban, hogy ne szedjem, ja meg, ha terhes lennek a gyogyszer alatt, akkor annyi...szoval nem szivesen mennek hozza vissza.
Amugy a tobbi hormonjaimat is mind megneztek es azok mind rendben vannak. A noi hormonok teljesen normalis szintuek. En sem ertem, de akkor miert nem megy le egy kilo sem, ha nem ezert? Total ki vagyok. :((
Tudod az a gond, hogy itt a fórumon nem szakértők vannak... Mi csak élettapasztalatból esetleg tanult tudásunkból nyilatkozunk (bér néha azért behalok egy egy személyi edzőnek nevezett akárkin :) sőt néha a dietetikusok is tudnak meredeket mondani :D).
De alapvetően mi nem orvosok vagyunk és nem is találkozunk ilyen esettel sűrűn. Én pl. próbálom mindig az igazságot és a leghatékonyabb utat mondani a kérdezőnek, ami néha fáj és ő sem akarja elfogadni. De szakmát tekintve én informatikus vagyok nem személyi edző, pusztán ez csak hobbi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!