Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tul magas tesztoszteronszint...

Tul magas tesztoszteronszint (nok eseten) es a suly kozott van osszefugges?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 16:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudok mashova menni orvoshoz, mert kulfoldon elek (USA) es nekem ugy mukodik a biztositasom, hogy be vagyok osztva 1 orvoshoz (vegulis haziorvosnak nevezhetjuk), aki tovabb tud kuldeni mashova, de ilyen orvos, hogy felir szoptato nonek ilyen hormon gyogyszert, aztan mikor kivaltottam, mondtak a gyogyszertarban, hogy ne szedjem, ja meg, ha terhes lennek a gyogyszer alatt, akkor annyi...szoval nem szivesen mennek hozza vissza.

Amugy a tobbi hormonjaimat is mind megneztek es azok mind rendben vannak. A noi hormonok teljesen normalis szintuek. En sem ertem, de akkor miert nem megy le egy kilo sem, ha nem ezert? Total ki vagyok. :((

2011. aug. 4. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudod az a gond, hogy itt a fórumon nem szakértők vannak... Mi csak élettapasztalatból esetleg tanult tudásunkból nyilatkozunk (bér néha azért behalok egy egy személyi edzőnek nevezett akárkin :) sőt néha a dietetikusok is tudnak meredeket mondani :D).

De alapvetően mi nem orvosok vagyunk és nem is találkozunk ilyen esettel sűrűn. Én pl. próbálom mindig az igazságot és a leghatékonyabb utat mondani a kérdezőnek, ami néha fáj és ő sem akarja elfogadni. De szakmát tekintve én informatikus vagyok nem személyi edző, pusztán ez csak hobbi nekem.

2011. aug. 5. 06:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Az orvos sem szakerto sajnos. Nalunk is az van, mint Magyarorszagon, hogy eljegyzesbe vesznek es ertesitjuk 3-4 honap mulva. A legkisebb nyavalyatol a mutetig minden igy mukodik. Szoval a dietetikusra varhatnek honapokat, hogy annyit kozoljon, hogy mozogni kell meg dietazni, amit mar regota csinalok eredmeny nelkul, aztan szevasz tavasz, le van tudva meg 1 beteg es be lehet nyujtani a biztositonak a szamlat. Ez a nagy nyugati orvostudomany.
2011. aug. 5. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyan oldalak neten, hogy "orvos válaszol". Keress rá, több ilyen is van. Próbáld meg azt esetleg, mert ők mégis csak jobban értenek hozzá. Onnan tudom, hogy orvosok, hogy volt, hogy megkérdeztem személyesen is orvosokat azokról dolgokról, amiket neten is megkérdeztem, és mindig ugyanazt vagy hasonlót mondtak, mint amit ott a netes orvosok írtak válaszként.
2011. aug. 5. 08:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Mar probaltam tobb helyen is. Azt mondtak, hogy igy nem tudnak mit mondani, de az a furcsa, hogy a TSH-m, T3, T4 is rendben van. Gondoltam inzulin rezisztanciara. Kromtablettat is szedek par hete, hogy szinten tartsa az inzulin szintemet. Remelem, hogy ez majd segit beinditani a fogyast.
2011. aug. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!