Miért kívánom állandóan a csokit?
Megnéztem a képedet (nem tudom, hogy itt van-e adatlap, ahol lehet látni a korodat stb, mert tegnap regisztráltam), de nekem nem tűnsz Rubint Réka korúnak, amibő számomra egyenesen az következik, hogy Rubint Réka alakot esetleg hosszú távra lenne érdemes kitűzni magadnak a következők miatt:
- egyáltalán nincsen szükséged szilikonos cicikre (semmi bajom a szilikonnal egy bizonyos kor és minőségcsorbulás után). A nagy cici az összképet (ízlés kérdése, hogy merre), de tény, hogy fefolyásolja. Nálam sok esetben pozitív irányba. Lehet nálad is értékelődött magadhoz képest emiatt az ő teste.
- a te korodban más a "szép", én pl. Rékáéhoz hasonló izomzattal látnék egy hasonló korút, mint te, nem biztos, hogy esztétikusnak mondanám, inkább túlzónak!
- én zsírt nemigen láttam rajtad, ami dícséretes, viszont azt igen, hogy sportolsz, ami szintén az!
Szerintem rengeteg lány örülne neki, ha hasonló formával rendelkezne, szóval hagydd a nyavajgást, mert nincsen veled semmi gond!
Szinte hihetetlen, de a C vitamin azonnali "elsősegélyként" hat a szénhidrát éhség vagy szénhidrát függőség kezelésére, ami elsősorban és látványosan az édesség utáni vágyban nyilvánul meg!
Érdemes a C vitamin mennyiséget addig növelni, amíg megszűnik az édesség utáni vágy, s az ember már nem érzi, hogy "bármit" odaadna egy falat sütiért vagy csokiért... (Ez akár több 1000 mg C vitamin is lehet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!