Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynia? (kép)

Mennyit kellene fogynia? (kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem nagyon lehet megmondani ebből a képből, de mégis....

[link]

2011. aug. 4. 00:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha szeretné, egy 10-es lemehet. :) De sok sporttal és kevesebb kajával, úgy jó lesz.

Ám ha megfelel akkor maradhat, ő tudja.

Amúgy, ha nem te vagy a képen, miért nem a saját dolgoddal foglalkozol? Bunkóság másokról - még ha kitakarod a fejét - képeket kitenni. A ruhájáról simán felismerik az ismerősök.

2011. aug. 4. 07:23
 12/17 anonim ***** válasza:

10ztol tobbet nem,mert szeirintem annyira nem is lehet vastag a combja,ha all,de az latszik h izom az keves van.

Szerintem sportoljon sokat,izmosodjon es olyan 10 kgt ha fogy akk nagyon csinos lesz;)

Amugy meg miert tetted ki vlki masnak a kepet???es ha meglatja,vagy vlmelyik ismerose??Szerintem eleg nagy bunkosag(kiveve ha o mondta h tedd ki:p) nah de a te dolgod:-j

2011. aug. 4. 07:40
 13/17 anonim válasza:
6-7 kilót. De NE ! koplalással,mert úgyis visszahízod...Soksikert.
2011. aug. 4. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
12 kilot.
2011. aug. 4. 10:00
 15/17 anonim ***** válasza:
igen kellene fogynia, kezdetnek 10 kg-t, aztán tegyél fel képet és meglátjuk hogyan tovább :D
2011. aug. 4. 10:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Olyan 65 kilónak néz ki, szerint 58 már rendben lenne.
2011. aug. 4. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
sztem 10-et kéne kb
2011. aug. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!