Meddig bírjátok édesség nélkül?
Csodálkoztok, hogy túlsúlyosak vagytok, ilyen kérdés és válaszok a fogyókúra topicban.
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, de ha nincs akkor nincs. Nem töröm magam, jobban értékelem a rendes kaját.
"Meddig bírjátok édesség nélkül?"
Aztán meg csodálkoztok, hogy úgy néztek ki, mint egy nagy darab szar
Csokit k.b. havonta egyszer veszek, 9 dekásat, amit még el is felezek a férjemmel. Na de azt a 4,5 dekát egyszerre megeszem. Fekete mentacsokit szoktam enni. Sütit eszek minden vasárnap. Elég gyakran eszem mézet, de csakis reggelire. Ezen a héten még nem ettem, de van úgy, hogy minden második reggelire azt eszem. 10 deka kenyérrel és 25% zsírtartalmú margarinnal.
Szörpöket, üdítőket egyáltalán nem iszom.
A 2.al ertek 1et.En is szinte minden nap eszem 1 kocka csokit,vagy vlmi aprosagot,de kcal deficiten belul.
Nyugodtan ehetsz minden nap v minden masodik nap 1 kicsit,mert igy a vegen latod mi lesz kibirod egesz heten es hetvegen meg jol bekajalsz edessegbol.
Eleinte en se ettem,mert feltem h visszahizom a kgkat amiket keservesen leadtam,de azota mar okosabb lettem:P
Köszi a válaszokat.Az biztos, hogy veszek króm tablettát, ha mindenkinek elvette az édesség utáni vágyát.:)
Amúgy nincs rajtam sok felesleg, 162cm/49kg vagyok.már csak 3-4 kg-tól szeretnék megszabadulni, de az édesség miatt nem nagyon megy, ha nem lennék ilyen édesszájú, már rég nem lenne rajtam az a 3-4 kg felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!